Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost - Administrátor Annika Larsson [VlkoVod]

7.1.2021 01:15, naposledy upraveno 7.1.2021 01:16 uživatelem SEATTLE

Vyjádření:

Brandon Myers [Cheedoe - 48h ban]: VlkoVod je veľmi neprofesionálny administrátor, povedal by som, že sa na túto pozíciu ani nehodí. RPili sme home invasion o skoro pol jednej ráno, keď skončila nás stopol VlkoVod, pýtal od každého logy. Arlo mu napísal, že to nejde posielať o skoro jednej ráno pretože má low pc a nechcelo sa mu s tým srať, ale miesto toho jej to pošle ráno. Myslím, že na to mal právo, miesto toho aby Annika počkala mu udelila ban na 24h. Ja som napísal to isté, že na to máme právo, spadla mi hra a keď som sa napájal tak ma nepripojilo, no ukázalo mi že mám 48h ban za vyhrážanie členovi Ateamu, pričom som čisto napísal do OOC chatu že podám forum stiažnosť za veľmi neprofesionálny prístup ako adminstrátor.  

Arlo Ortega [Poison - 24h ban]: Znechutili mi hranie na skime.  

Iris Clark [SEATTLE - 12h ban]: VlkoVod jakožto administrátor si myslím, že nedával fér tresty. Vzhledem k tomu že jsme všichni dostali ban za jednu stejnou věc, časi banů se dost liší. Myslím že jde tímhle vidět, že si vybírá mezi lidma které nemá rád a které jo. Jinak k tomu nemám ani já a ani Mia Scarllet [JouJoy - 12h ban] co dodat, protože Cheedoe situaci vypsal perfektně.  

- Cheedoe, SEATTLE, JouJoy, Poison.                             

7.1.2021 01:50

Ahoj,

vím, že nejsem v pozici, ze které bych mohl tuto stížnost vyřešit. Přesto bych ti rád napsal, aby sis příště odpustil takovýhle začátek. Chápu, že s VlkoVodem nejsi kamarád. Ne každý se snese s každým, tak to holt je a jiné to nebude. Přesto jsi si začátkem své stížnosti pravděpodobně vykopal hrob. Proč tomu tak je? Svou stížnost začínáš útokem na VlkoVoda. Tím se dopouštíš argumentačního faulu ad hominem. To jen tak pro začátek. 

Jsem si jistý, že počítač v půl jedné ráno nejede v odpočinkové režimu, proto by na žádost VlkoVoda nebyl zásadní problém, aby alespoň jeden z vás logy nasdílel. Administrátor má právo zastavit IC a vytvořit OOC situaci a v případě, kdy uzná za vhodné, IC situaci ukončit. Pokud si stojíš za tím, že VlkoVod nepostupoval, jak by postupovat měl, musíš to dokázat. Tím se opět dostáváme k logům. Bez logů ti nikdo nic neřekne. Je to tvrzení proti tvrzení, důkazy žádné. Ty jsi v pozici toho, kdo si stěžuje, ty musíš přinést důkazy o VlkoVodově pochybení. Ten se následně může bránit, ale je nesmysl, aby se bránil předtím, než vyložíš karty.

Délka trestu je silně individuální. Ačkoliv se snažíme řídit sazebníkem trestů, musíme reflektovat zejména historii jednotlivých hráčů a jejich podíl na porušení pravidel. Ten, kdo má historii čistou, dostane pravděpodobně nižší trest než člověk opakovaně trestaný. Do délky trestu se samozřejmě započítá i chování hráče k administrátorovi, který řešil porušení pravidel atd. Zamysli se nad tím, co jsi napsal.

7.1.2021 09:29, naposledy upraveno 7.1.2021 09:29 uživatelem Awoo

Díky Sedlixi za tvůj komentář, nemám co bych k tomu dodal, snad jen že stížnost patří do: Tohoto vlákna

7.1.2021 10:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
7.1.2021 13:02
19.1.2021 22:45