Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na admina - Falleagle aj hráčov - Dmitry Makarov, Yury Zacharov

1 2 3



Racoon

Hráč

2
8.1.2021 18:37

Proste prevážam si okolo druhej bedne a keď som prišiel na miesto určené na predaj, tak tam boli dvaja týpkovia. Jeden sa tam vystrčil spoza steny a rozstrielal ma. Dal som si respawn a pokračoval v RP s tým, že si nič nepamätám. Samozrejme som nepredával sám. Kamarát (ktorý aj počul výstrely, čiže o metagaming nešlo, riešilo sa to aj s adminom) tam prišiel a oboch zabil. Týpkovia sa hneď respawnuli, tak to riešil s adminom. Zatiaľ čo to riešil, jeden z nich prišiel na miesto kde zomreli (Druhý dostal ban za zamknutie vozidla po smrti). Týpek týmto porušil pravidlo č.19 (Smrt postavy a následný respawn (PK) je herně považován za vážné zranění s transportem do nemocničního zařízení, ošetřením a propuštěním. Postava si nepamatuje příčinu a důvod své smrti. Hráč se nesmí vracet na místo své smrti nebo se mstít.) Počas toho som si respawnul auto a keď tam prišiel týpek, Falleagle mu respawnul naspäť moje auto plné bední a predal si ich. Ja som dostal ban za respawnutie vozidla počas RP. Pričom obe strany si dali respawn, tak RP scéna sa skončila. Aj tak to nemá význam je to Hl.Admin, ale je to nespravodilvé.

izerman

Hráč

15
8.1.2021 21:15, naposledy upraveno 8.1.2021 21:19 uživatelem izerman

Ti dva hráči tam ale něco řešili s Falleaglem proto se vrátili víš ty fráyo :) Tuto stížnost ti ihned zamítnout baxčus.

+ K stížnosti na administrátora proti němu dolož důkazy + důkazy proti hráčům nedoložíš-li nic tak AUTO LOCK stížnosti :)

SedliX udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č. 9 a 21.

Racoon

Hráč

2
8.1.2021 21:25

Nemali tam čo robiť, keď tam obaja skapali :) Ty fráyo

izerman

Hráč

15
8.1.2021 21:29

Ti hráči dojeli za Falleaglem dořešit snim co se snim řešilo nějaký místo smrti je nezajímalo :) Jen ať se k tomu vyjádří Falleagle :) 

Racoon

Hráč

2
8.1.2021 21:30

Ja chcem len naspäť to, čo som mal v aute. Admin im ho nemal čo respawnovať.

8.1.2021 21:41, naposledy upraveno 8.1.2021 21:44 uživatelem Zdendas

Bez doložených důkazů ti je tato stížnost celkem k prdu + když se nejedná o metagaming z tvé ani jeho strany tak najdeš v logách district, který jde slyšet na sakra velkou dálku, dále když už tam popravili tvého kamaráda, tak by si měl hrát fear a vůbec tam nelozit, Falleagle to vyřešil nějakým způsobem, aby to bylo spravedlivé ze dvou stran, ačkoliv tak či tak vím, že to mohlo být horší pro vaší stranu a buď rád, že hráč dal miss click N a tím si přepl na single shoty, jinak by to dopadlo špatně a nemusíš vyhrožovat členovi AT pořád v PM a ostatním účastníkům. 

Shrnutí: Když si tedy stěžuješ, lépe to sepiš a přidej důkazné materiály proti hráčům a administrátorům, na které si stěžuješ a když tvůj kamarád přišel o náklad tak to mě vážně mrzí. Dále osoby tam dojeli z důvodu, že začalo OOC a byl cut IC, takže si to chtěli vyřešit. Byl tam admin v duty a cut IC. Takže neporušili pravidlo. Ani si tě nevšímali a řešili něco s Falleaglem. Hráč co zamkl auto si myslel, že mu tam admin přesouvá věci z postavy, která byla okradena a dostala ban za odpojení z RP. A znovu ohledně pravidla 19 ví, to IC si nepamatují co se dělo. Jeli to vyřešit za administrátorem. A obě strany si dali respawn jelikož dostali PK. Navíc auto, které zamkl řidič tak v tom nic nebylo, a mělo vyplý motor, takže tak či tak ban na 6h byl moc. Stačila by hodina když už. Navíc sis respawnul vozidlo, když u něj probíhala RP akce, za což si dostal ban v době trvání 2-3ch dní, teď nevím. Admin neměl co respawnovat? Spíš ty si neměl respawnovat.

Racoon

Hráč

2
8.1.2021 21:56

Ked tam niečo OOC riešili a ani si ma nevšímali, prečo ma potom rozstrielali ? :D

pivo

Hráč

1
8.1.2021 21:57

JA som ten kto ich usmrtil, po sekunde sa respawnli do nemocnice. Po vyrieseni reportu som bol este na mieste a to spominane vozidlo tam stale nebolo takze som siel, po 15 min. tam to vozidlo bolo uz prazdne s oddovodnenim ze tam malo byt lebo sa pokracovalo v RP , lenze ja som bol sucastou toho RP takze pokracovat nemohlo , bud to bolo zneuzitie pravomoci alebo Adminovi nahovorili blbosti. Nehovoriac o tom ze sa hned respawnli po smrti . O vsetkom ale vie admin Falleagle, ktory aj kontroloval logy , bolo by vhodne aby sa vyjadril, inak mi je to uz jedno nebudem to riesit aj ked je to zjavne porusienie pravidla ...

8.1.2021 22:00

Spustila se RP akce, myslelo se že jede PSA, osoby neváhali a bránili se. Jednoho zabil a přispěchal tam druhý, ten zabil oba, osoby dali respawn a jeli na to místo, kde se vše řešilo s Falleaglem, který na místě spustil OOC situaci.

pivo

Hráč

1
8.1.2021 22:06

No a co sa dialo potom ? To vozidlo spawnul az potom ako som odisiel odtial , oddovodnil to ze sa pokracovalo v RP , nikto mi nedal vediet nic takze to je divne

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~88

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024