Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

ToxicCZ

Hráč

12
10.1.2021 00:33

Zdravím Dostal jsem ban od SedliXe za X porušených pravidel, ale s tím úplně nesouhlasim. Nemyslim si, že jsem porušil všechny, nebo že jsem úplně porušil nějaký pravidlo. Jediný co tak, že možná jsem měl zaRPit injuries víc, než jsem zarpil, to uznávám. Ale s BANem na 24 hodin nesouhlasím.

10.1.2021 01:27

Ahoj, ano, ban jsem ti dal a za tím, že jsi porušil jmenovaná pravidla si stojím.

Teď přejděme k hlavnímu důvodu, proč jsi dostal ban na 24 hodin. Tím důvodem je tvoje historie. Je to už pátý ban, který jsi dostal za porušení těchto pravidel. Pokud by to byl tvůj první trest, dal bych ti ban na čtyři hodiny.

Non-RP driving:

no-RP fear: Stojí okolo tebe dva lidi s pistolí a ty vstaneš, rozeběhneš se k jejich autu, sedneš do něj a odjedeš.

no-RP injuries: Nejen, že okolo tebe ti dva lidi s pistolí stáli, ale ještě ti tou pistolí rozbili hlavu. Stejně jsi běžel rovně do toho auta a odjel jak Stig.

PowerGaming: Auto jsi hráčům, které zmiňuji už potřetí, sebral v době, kdy psali... A taky potom, co jsi dostal pistolí do hlavy a oni očekávali, že upadneš do bezvědomí. Myslím, že kdybys chvilku počkal, dostal bys další. A tak dále, dokud bys v tom bezvědomí fakt nebyl.

Odmítání RPit: 

Porušení common sense: Tak nějak celá ta akce nedávala smysl.

Identifikace útočníků i přes masky: 

Nemám problém ti ban zkrátit. Jen bych byl rád, pokud bys připustil, že jsi se nechoval podle pravidel. 

ToxicCZ

Hráč

12
10.1.2021 02:29

To úplně ne ale myslel jsem že když na mě nemířil tu chvíli že bych mohl využít situace. Omlouvám se za mé chování ale nebaví mě to protože mě furt někdo okrádá a já na to nemám už náladu furt přicházet o prachy a u sebe jsem měl 1 milion 700 tisíc a nechtěl jsem o to přijít protože jsem makal celý den a nechtěl jsem to dávat někomu co si jen přijede s gunem a vyžebrá si to. zkrátka na ně už nemám náladu a pak když + k tomu se mi vysmívají na discordu že jaký jsem kokot a provokují mě že nemohu dodělat soutěž která probíhala ve frakci o milion a já byl první tak se mi nedivte zas že jsem se o něco nepokoušel.

10.1.2021 03:04

Dobře, ban ti zkrátím do dnešního poledne. Snad ses poučil a příště se potkáme za lepších okolností. Peníze je ideální vkládat do banky, tam ti je nikdo neukradne. ;)

Považuji za vyřešené, zamykám.