Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

CK-Petr Polikowsky


Sensei

Hráč

27
13.1.2021 21:16

Dotyčný nahlasil únos, pri ktorom jasne dostal 2 guľky do hlavy, všekto je natočené+

Spĺňa, že bolo dostanočne správne zaRPné a ovplyňuje to RP dianie lebo Petr Polikowsky je Riaditel ZZS.

Video 1: https://www.youtube.com/watch?v=KC1vhd8TUoY&feature=youtu.be -UNOS

Viedo 2: https://www.youtube.com/watch?v=unZ-tndd9EI&feature=youtu.be -HEADSHOT

Dokonca porušil to pravidlo o zdravom rozume a po PKčku nahlasil na políciu čo sa stalo, pri jasnom PKčku a 2 guliek hlavy nemal vravieť nič, nemal si to pamätať. Preto dokazy na videu su jasne a čisté že osobu nemhol v lese nikto nájsť a  žiadam o CK, na videu je čite vidno aj poruešie FearRP kde zdržuje RP akciu a nepočuva rozkazy

neznamy#598 udělil za tento příspěvek varování: double post

Petan09

Hráč

20
13.1.2021 22:01

Ahoj, další téma.. Dobře tedy. 

Cituji vyjádření člena AT @Awoo

Vyjádřím se jen k tomu, co můžu... 
Takže ano, chtěl jsem ReRP akce jelikož tam došlo k pochybení z obou zúčastněných stran načež od obou stran přišly reporty, opravil jsem auta a řekl jsem jim, že vzhledem k nedostatku důkazů je potřeba sehrát akci znovu a voidnul jsem to co vyvolalo ony reporty. Akci tedy sehráli znovu, nějakou dobu se honili po bayside (cca 5 - 6 minut ) než se jim kamion podařilo poškodit natolik, že ho vytáhli ven, omráčili a odvezli na MountC.. Od omráčení si samozřejmě nic nepamatuje, to je jasné. samotné omráčení a vytažení z auta a odvoz na MountC. trvalo takových 6-7 minut, pak ho obírali a stáhlí ho v podstatě až dohola, což mohlo trvat dobře dalších 8 minut určitě, než ho zastřelili a dali mu PK.
(jsou to moje odhady, ale i kdyby to bylo kratší, určitě si alespoň začátek pamatovat může maximálně do toho než byl omráčen, pak už těžko.)

Na PSA potom přišel, že si nic moc nepamatuje, ani jak se dostal do nemocnice, ale že poslední co ví, že vezl kamion do Bayside a že ho přepadlo černé Tahoe a v něm asi dva muži. PSA tam jela, kamion našla, kamera v něm nebyla. 
Pak přišel s tím že si asi vybavuje SPZ.
PSA na stopu Pavola Shelbyho dovedla SPZ, která v té době byla stále zaregistrovaná na osobu Pavol Shelby. (nikoliv na frakci, jak je to teď) 
Po soudním příkazu k povolení k prohlídce Shelbyho nemovitostí ( a nemovitostí jeho frakce ) byl nalezen lodní průkaz na jméno Polikowsky. Pak nějaké další věci, ale nepřímé nebo nejisté spojitosti. 

Nicméně já jsem se od celého vyšetřování PSA distancoval a nechal jsem ostatní ať se tím zabývají, abych třeba něco "omylem" nezmetoval nebo nezmixoval... takže to je z mé strany

Celou RP akci sledoval Vlk

Dále ti jde už jednoznačně vyhnutí se IC trestu 

 

13.1.2021 22:12, odstraněno 13.1.2021 23:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
13.1.2021 22:25

Tak potom porsím ťa pozri si tu sťažnosť naňho, to by som rád doriešil.


Powered by LeoSight IFS
LT~35