Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Výběrové řízení na správce LKRC 15.01. - 24.01. 2021


acaBeNendohzoR

Hráč

69
14.1.2021 12:11, naposledy upraveno 14.1.2021 21:06 uživatelem acaBeNendohzoR

Dle rozhodnutí Krajského zastupitelstva ze dne 11.01. 2021 se vyhlašuje výběrové řízení na post správce Leteckého klubu Red County

výběrové řízení probíhá od 15.01. do 24.01. , tímto dnem se uzavírají přihlášky, výherci či případně osoby postupující do dalšího kola budou vyhlášeni do 5 dnů od konce řízení

Co post správce obnáší?

Vedení klubu a jeho členů.

Vydávání licencí občanům.

Správa letiště a majetku klubu.

Komunikace mezi klubem a občany / jinými institucemi.

Řešení podmětů ze strany CAA a FAA

 

Co práce nabízí?

Stálý plat a peněžní prémie

Slevy na Pilotní licence

Možnost seznámit se i s neobvyklými stroji.

Šance získat licence které jsou veřejnosti nedostupné

 

Co vyžadujeme?

Plnoletost ve všech státech, to jest 21 let

Trestní bezúhonnost

ARC - certifikát letové komunikace

Splnění všech podmínek na získání  CFI - Certificated Flight Instructor - Certifikát pro letové instruktory ( podmínkou je udělat si tento a ostatní cerifikáty a licence do dvou týdnů, po získání postu)

 

Struktura přihlášky

Jméno a příjmění (případné tituly):

Datum narození:

Zkušenosti v oblasti letectví, pilotování, údržby letadel:

Krátký životopis / představení se:

 

Přihlášky posílejte na adresu Obecní úřadu v Blueberry (odpověď na tento příspěvek), přihlášky jsou veřejné

 

Vydáno dne 14.01. 2020

sepsal G. Falco z pověření Krajského zastupitelstva

 

14.1.2021 21:07, odstraněno 18.3.2021 11:41 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sammael02

Hráč

21
18.1.2021 23:19

M.D Nina Harth

narozen 21.06.1985

kontakt: nina.harth@smail.ic

Trvalé bydliště : Palomino Creek  1-17


 Mé zkušenosti v letectví jsou velmi pestré, v San Franciscu jsem létala s helikoptérou u SFPD, a létala jsem i u EMS jako ASU, následně jsem pořádala vyhlídkové lety nad městem. Jednou jsem byla i požádána od města abych přepravila velký počet osob velkým letadlem do oblasti Nevada Airport. Jinak tady ve městě jsem se angažovala v roli Zprostředkovatelky fyzické způsobilosti k leteckým průkazům za vedení pana Joeyho Barnetta v leteckém klubu.


Jmenuji se Nina Hart, narodila jsem se 21.06.1985 jak jsem psala výše, ve městě Las Vegas, kde jsem vyrůstala a studovala, ve škole jsem nikdy neměla žádné problémy, poté co jsem si udělala střední školu tak jsem šla na vysokou školu University Urgent Care, kde jsem dostala titul M.D. Při tomto studiu moji rodiče zahynuli při dopravní nehodě. Tak jsem se odstěhovala do San Francisca kde jsem se přihlásila do EMS, tam jsem pracovala zhruba 2 roky a poté jsem začala pracovat jako vedoucí jednotky ASU. V roce 2012 jsem musela opustit tento post a nastoupila jsem do San Francisco Police Department kde jsem působila  2 roky a následně jsem byla dosazena na hodnost Captain a dostala jsem opět na starosti ASU v PD. A následně jsem taktéž musela odejít kvůli menšímu problému s nelegální organizací a tak jsem se přestěhovala  do San Andreas , a následně jsem se přidala k PSA a našla si zde přítele, který mě přijal do Leteckého klubu na pozici Zprostředkovatele fyzických zkoušek. Do tohoto okamžiku jsem v klubu a pokud bych toto vyhrála mám veliké plány s leteckým klubem.

 

 

V Palomino Creek

Dne 18.01.2021

Podpis :

acaBeNendohzoR

Hráč

69
29.1.2021 17:12

Na post správce LKRC byla zvolena Rose Walker,

Gratulujeme.


Powered by LeoSight IFS
LT~41