Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozloučení :C


HLMNqqq

Hráč

18
15.1.2021 15:36

Zdravím všechny,

vzhledem ke své nezapamatovatelné přezdívce bych měl napsat, že mě asi budete většina znát pod Skimo jménem Lucasa Morale.

S mým začátkem na bývalém serveru a působením v komunitě Leosight jsem se celkově i prvně dozvěděl o MTA, čili jsem v tom byl naprostý nováček. Bylo to někdy v létě minulého roka, kdy jsem s sebou přitáhl i své dva přátele, kteří ale s RP neměli takovou trpělivost jako já. 

Z nového Skima jsem měl neuvěřitelnou radost a užíval jsem si ho, jak jsem jen mohl. Obrovský přelom ale pro mě přišel s novým rokem, kdy jsem po téměř 400 odehraných hodinách ztrácel chuť Skimo hrát. Tím, že je to největší RP CZ/SK MTA server s sebou nese i to riziko, že server budou navštěvovat hráči, kterým je vše tak nějak fuk. Za poslední měsíc, kdy jsem server navštěvoval opravdu jen zřídka jsem si nemohl povšimnout NEUVĚŘITELNÉ arogance ostatních hráčů. Přijde mi, že je to poslední dobou založené na tom, kdo je jak moc drsný při pořvávání z oken aut v křižovatce, okrádání a hodnotě vozidel. Ruku na srdce, kdo se běžně setkává s tím, že by se hráč po nedání přednosti v křižovatce omluvil jinými slovy než: "Jdi do p.." apod. Hodnota RP klesá strmě a o to já nestojím. 

Za celou dobu na Skimu jsem byl zaměstnán u HZS a nedá mi to a musím "poděkovat" všem těm hráčům, kteří mi pomáhali zvedat tep u dopravních nehod už jen tím, že projížděli skrz jak kdyby se nic nedělo a nejlépe na nás ještě pokřikovali, že si máme cisterny a sanity stavět jinak, protože se nedá projet (typická situace u mostu v Palominu).

Co se týče nějakých světlých stránek, tak bych chtěl moc poděkovat téměř celému Admin Teamu, že mi v podstatě vždy vyšel vstříc a dokázal mi poradit, když jsem něco nevěděl. Obrovsky smekám před Ratajem, který vytvořil tak skvělý server za poměrně krátkou dobu a denně do čtvrté hodiny ranní dále vyvíjí server. 

Musím také poděkovat celé HZS, která tam byla do konce roku 2020, když nás tam ještě nebylo tolik (s novými členy jsem se nestihl totiž seznámit) za super spolupráci při výjezdech a kamarádský kolektiv. 

Nejskvělejší kolektiv jsem ale zaznamenal ve frakci u JazeXe, kde jsem také poznal ty nejlepší. 

Co se týče individuálních poděkování, tak jednoho člověka zmiňovat nebudu, protože by mě zbytek komunity ukamenoval, ale ty budeš vědět a díky ti za ty hodiny a hodiny hovadin a parádní spolupráce <3

Dále musím individuálně poděkovat Scorovi za zprovoznění televize v mé garáži a skvělé RP :D <3

Nemůžu tu vypisovat všechny, ale všem, se kterými jsem vycházel za 1 chci moc poděkovat <3 

Vzpomínky na MTA budu mít pořád uložený externě ve složce se screenshotama a ve svým srdíčku. Čauky!

neznamy#2452

Smazaný účet

17
15.1.2021 15:40

Maj sa pekne! Držím ti palce v živote a prajem ti veľa úspechov! :)

DnOndra

Hráč

50
15.1.2021 16:56

Ahoj, přeji ti hodně štěstí do tvého života, ať se ti daří, hodně úspěchu. RPilo se mi s tebou dobře. Jak už jsem psal, měj se pěkně a hodně štěstí, doufám že si to někdy ještě rozmyslíš, a půjdeš nás navštívit. Měj se pěkně! ;)

Petan09

Hráč

20
15.1.2021 18:24, naposledy upraveno 15.1.2021 21:49 uživatelem Petan09

Ahoj, přeji ti hodně štěstí a aktuálně zdravý. Mě se stebou krásně erpilo, budu rád že se potkáme někde jinde nebo se zpět vrátíš na MTA Skimo Roleplay. Přeji ti jen to nádherné

 

Helper Petan09 

15.1.2021 18:34, odstraněno 15.1.2021 18:34 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~51