Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Sammael02 (Helper)


ferrari

Hráč

4
16.1.2021 18:04, naposledy upraveno 16.1.2021 18:07 uživatelem ferrari

Zdravím všechny co si tohle čtou,

Začalo to tak, že jsem přijel do dílny, a řešil jsem tam IC věci, v tu dobu tam přijel hráč (helper) Raynold Blake (viyn), viděl jsem v chatu jak si opravil vozidlo hned při příjezdu, bez jakéhokoliv rp. V tu chvíli jsem mu napsal PMko, jestli mu to příjde ok? Odepsal mi, že škoda vznikla mimo RP, nechápu jak, ale dobře. Sám mi napsal ať si klidně podám stížnost, jestli stím mám problém. 
Podal jsem si report, a vzal mi to Helper Sammael02, chtěl nějaký důkaz, poslal jsem mu zprávy z console, a řekl mi, že hráč bude potrestán POUZE NAPOMENUTÍM. Což mě dost zarazilo, jelikož je to helper, který má lidem jít příkladem, a dostane ještě k tomu menší trest, jako normální hráči, co za tohle dostávájí bany.

Tady jsou screeny z console s hráčem Raynold Blake: https://imgur.com/a/Ztr0m3l

Je to stížnost pouze na Sammael02, který podle mě neudělil správný trest, který by si helper (viyn) za non-rp opravení vozidal zasloužil.

Děkuji všem za přečtení a vyjádření ze strany adminů :)

sammael02

Hráč

21
16.1.2021 18:22, naposledy upraveno 16.1.2021 18:45 uživatelem sammael02

Ahoj

Začnu tím co jsem psal tobě, hráči dostávají trest podle závažnosti a podle toho jak moc a jak často porušují pravidla. Ale k té akci po tom co jsem vyslechl i Vyina, tak chvilku před tím byl v opravně, kde jsi nechal opravit vozidlo poté co dojel do garáže a zajel s vozidlem na zvedák, kde mu upadli dveře, které si tímto opravil. Helper na toto byl upozorněn. Dále k tomuto trestu tento hráč má 2 tresty a to z 16 a 17 . listopadu. Takže já si za trestem stojím.

S pozdravem support Sammael02


Powered by LeoSight IFS
LT~29