Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na člena AT a hráče


Zdendas

Hráč

20
17.1.2021 16:17, naposledy upraveno 17.1.2021 16:38 uživatelem Zdendas

Zdravím, jsme tu u další stížnosti, chci podat stížnost na supporta sammael02 z důvodu porušení pravidla 31, byl jsem přepaden v restauraci jeho, svázán dole v kanclu a následně ubodán, bylo tam i více faktorů, například, že hráč po mě požadoval peníze nebo mě podřízne, to je pravidlo 31 stále, když jsem mu vysvětlil, že tohle nemůže, řekl v IC dělám si srandu, dále hráč používá španělštinu v češtině, španělštinu ani nemá naučenou, takže další porušení. Celkem jsem se divil, že support nezná pravidla, zde přiložím log ze situace, vešel jsem do restaurace, kde jsem byl přepadený, svázaný k židli a umlácený, ubodaný. Chtěli i lámat končetiny, aniž by jsem souhlasil s Gross-RP. Následně jsem vešel do restaurace a dostal ban od něj za vrácení na místo smrti na 2h. Nedal ban jeho kamarádíčkovi samozřejmě a i sám sobě za porušení pravidel. Dále ani nenatáčeli (i když je support může být požadováno od AT video) a správně by mě neměli ani přepadnout, vymlouvali se, že jsem v restauraci dělal bordel do OOC, ale to co dělá má postava IC za to nemohu, navíc jsem pouze požadoval Guláš v italské restauraci. Děkuji. :)

Tady už chtěli skipovat, jelikož porušili pravidla.

Ještě si mě znovu portnul a ubodali opět, velká sranda.

Zde jsem vešel do interiéru restaurace znova a dostal 2h banu za pravidlo 19. A to, že porušili oni několik pravidel tak to se netrestá?? Kde je spravedlnost na tom skimu?! NEEXISTUJE!

sammael02

Hráč

21
17.1.2021 16:28, naposledy upraveno 17.1.2021 16:30 uživatelem sammael02

Ahojky, abych se k tomu vyjádřil, k porušení z mé strany nedošlo k ničemu neokradl jsem tě, jinak jsme tě odtáhli, jelikož jsem tě 3 krát z restaurace vyhodil a ty jsi poté znovu přišel a požádal si o guláš, potom jsi utekl a schoval se na PSA stanici. Chvilku potom jsi běhal po montgomery a pak opět jsi zaběhl do restaurace (nejspíše opět dělat bordel). Tak jsme ti přiložily nůž na krk a následně tě odtáhli do zasedačky. Ty jsi ani Fear neerpil nic. KDyž proti tobě jsem stál s basebollkou. A ty nic . A jinak pak jsem donesl basebollku a ptal jsem se tě na Gross RP ohledně  mlácení basebollkou ty jsi napsal že to nepovoluješ tak jsem se tě zeptal zda to Gross RP SKipnem. Potom jsme tě umlátily, chtěl bych dodat že když jsem vešel s basebollkou do zasedačky tak jsem tě neviděl takže proto jsem si tě portnul. A pak když jsme tě umlátily a ty jsi si dal Respawn a znova jsi došel do restaurace. 

 

S pozdravem Sammael02

Zdendas

Hráč

20
17.1.2021 16:37, naposledy upraveno 17.1.2021 16:39 uživatelem Zdendas

Řeknu ti to zkráceně v bodech:

1) Nahrával si? (Video může požadovat jiný člen AT).

2) Tak či tak si mě přepadnul v restauraci (nemusíš mi brát nic, přepadnení je to tak či tak).

3) Zabanoval si kamarádíčka za jazyk a za pokus okradení?

4) Celkové porušení pravidla 31 - nemám ani 10 hodin.

izerman

Hráč

15
17.1.2021 17:25, naposledy upraveno 17.1.2021 17:26 uživatelem izerman

:D :D mě na tom serveru dlouho neuvidí možná se tam už ani nepřipojím každý si dělá co chce admini taktéž trestají si jak chtějí jak se jim zalíbí nikdo nic neřeší podá se stížnost nic se nevyřeší. Proč ten server otevírali ? 

Takže podle toho supporta je normální že člověk co nemá ani 10h má třeba 3 hodiny že ho tam ihned rozlámou ubodají a takoví ? Support ? A moc nechápu to jak mu do local chatu ten jeden psal že mu má něco posílat po pěti tisících nebo co on jim dokud nebude mít 10 hodin nic dávat nebude, tak nevím o co se ten jeden pokoušel v tom localu psát aby mu něco posílal po pěti... A šup můžete mi dát zase varování za tento komentář :) Spravedlnost zde neexistuje.

Ještě dodám že tento support bývá často i dosti toxický, ale to asi nikoho nezajímá, když nezajímalo ani špatné chování jiných členů AT.

17.1.2021 17:52
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zdendas

Hráč

20
17.1.2021 17:58

Prosím Falleagle rač to uzamkni, než se to tu zvrtne v hádku a děkuji za vyřešení.


Powered by LeoSight IFS
LT~82