Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Zdenek Toman, Ahmed Azkbar Abdalah


Kavil

Hráč

9
18.1.2021 02:28, naposledy upraveno 18.1.2021 02:30 uživatelem Kavil

Popis situace: Takže jsem se spawnul před nemocnicí, načež na mě naběhli tito dva hráči. Já pokračoval v tom, že jsem se chtěl podívat do Belleville. Pronásledovali mě, tak jsem šel do VIP salonku, načež to jeden stihnul proběhnout a druhého vzal přes /nest přes to NPC, což je nesmysl. Poté jsem napsal, že dávám report a ven je nepustím. Tak Zdenek Toman zastřelil toho Araba.... Poté zastřelil i mě bezdůvodně. Nehledě na to, že tam je NPC, takže jeho stížnost na fear je blbost, jelikož tam je security. Navíc šlo o OOC pomstu, když to tak řeknu. Poté přišel Abdul a opět ho vytáhl přes /nest. Což si můžete domyslet, jelikož se neměl, jak dostat pryč a je zde foto jak vychází ven a ten Abdul už jede autem pryč. Poté mě začal urážet v PM a začal do mě najíždět autem, ale od toho screen už nemám. Píšu to pozdě večer, takže se omlouvám za chyby v textu.. Také je zde screen, jak se snaží přes NPC dostat pomocí nesmyslné animace.... Jinak chci říct, že jak jsem psal to s těmi 6 hodinami. Rozhodně jsem si nechtěl hrát na člena A-Teamu, pro Kaprálka to bylo myšleno ze srandy a tomu hráči, aby si uvědomil, co to vlastně dělá....

18.1.2021 02:33

Toman nu, známá firma, která nezná fear, s hráčem také nemám dobré zkušenosti a ten Arab to je nejspíše nová postava jeho kamarádíčka, viděl jsem jí u banky v Palaminu cca půl hoďky dozadu asi. Celkem Non-RP v tom oblečení tam nalítnout, statusy nebo look, že nemá kuklu neměl.

ToxicCZ

Hráč

7
18.1.2021 02:40

Děkuji za vaše uspokojivé ohlasy jsem rád zě mě ve všem podporujete a zdílíte moc si toho vážím a určitě se budu těšit nadále lásky mé.

Kavil

Hráč

9
18.1.2021 02:50

@Zdendas Myslím si, že oblečení je v tomto případě to nejmenší, ale děkuji za tvé vyjádření. 

sandlerino

Hráč

39
18.1.2021 07:26

Ahoj, dokážeš podložit to bugování přes /nest ? Pokud ne, i tak hráči budou potrestáni.

Taktéž jim dávám možnost se vyjádřit k celé této akci.

18.1.2021 09:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

sandlerino

Hráč

39
18.1.2021 09:16

Hráči se ve hře sami přihlásili o trest, potrestáni, zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~67