Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

AssPulling a eRPení zbraní.

fuNNycek

Hráč

2
18.1.2021 10:03

Ahojte,

dneska jsem trošku přemýšlel nad tím, jak moc se zde toleruje AssPulling a čeho všeho se týká. Možná by to byla dobrá informace i pro novější hráče.

Samozřejmě chápu, nepřijdeš někam, nevytáhneš AK-47 z kabátu a nezačneš střílet, tady asi musí být nějaké RP směřované třeba ke kufříku nebo autu, ze kterého zbraň vytáhneš. Ale zajímalo by mě, pokud mám u sebe Taser nebo schovaný Colt, musím eRPit jeho vytažení, nebo stačí /ame které se ukazuje samo? To samé mě zajímá u Remingtonu který má u sebe officer na zádech. Zatím jsem se setkal s tolerancí AssPullingu na menší zbraně (Taser, Colt, Glock) ale rozhodně by mě zajímal pohled AT na tuto záležitost. Díky.

sandlerino

Hráč

43
18.1.2021 10:07

Z mého úhlu pohledu toleruji jen automatické /ame. 

Pravidlo přímo Asspulingu v pravidlech nemáme.

Nevidím důvod proč by nemělo stačit /ame.

Scor

Hráč

64
18.1.2021 10:09, naposledy upraveno 18.1.2021 10:10 uživatelem Scor

Ahoj, 

zbraně které můžeš nosit pomocí funkce skryté nošení. (Zapneš tak, že klikneš pravým na zbraň a poté dáš skryté nošení.) Tak nemusíš RPit pokud má někde místo na schování. (sako, opasek, tričko apod.) Jediný případ asspullingu by bylo vytahovat "skrytě nošenou" zbraň například u striptérky. 

Co se týče dlouhých zbraní tak bys měl RPit vytahování například z kufru vozidla, kufříku na dlouhé zbraně a tak dále. Pokud rpíš open carry, tak si myslím, že bude bohatě stačit automatické /ame.

Doufám, že jsem ti to vysvětlil a pokud bys ještě něco potřeboval vysvětlit tak v /hc nebo pokud by se to týkalo tohoto téma, tak sem do odpovědi.

20.1.2021 19:17
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem