Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení Banu

ToxicCZ

Hráč

12
19.1.2021 00:50, naposledy upraveno 19.1.2021 01:51 uživatelem ToxicCZ

Dobrý ráno, chtěl bych požádat o zkrácení banu z důvodu že si myslím že nejsem jediný co něco porušoval.Své DM si uvědomuji i když to nebylo tak umyslné mu dát PK, osoba vybrzdila mého kamaráda za mnou tak jsme se díval na situaci jak se bude vyvijet a náhle řidič který vybrzdil mého kamaráda vystoupil a zaerpil že ho bodá do krku ani se nezeptal /DO s? což se dopustil powergamingu (mohu to doložit logy) tak jsem po nich řval jestli jsou normální ale on ujel tak jsem ho naboural ve 60 Km cca, zaerpil jsem /do cukli pásy což jsem trochu moh přidat a psal jsem jim do (OOC) že at erpí oni, v pohodě vystoupili a zaerpil že mě taky bodl do krku já odpověděl že /do F okno je zavřené a poté jsem ho upozornil že se dopouští Powergamingu do (OOC) tak jsem zaerpil že beru glock a mířím na něj přes okno upozornoval jsem ho že at erpí FEAR do (OOC), ale ne zaerpil že vysklil okno napsal jsem /do S a náhle jsem ho přejel ale vozidlem jsem na něm byl což nebylo úmyslne když jsem si toho všiml tak jsem z něj odjel a ujel z nehody. (Chtěl bych alespon aby alespon ten co nerpil fear byl potrestán protože si osobně myslím že by spíše se bál střelné zbraně než aby si hrál na hrdinu a vysklil to okno, omlouvám se za mé DM udělal jsem to z důvodu že mě v tu dobu štvalo že někoho vybrzdili a pak mu bodli nůž do krku myslím si že to by asi IRL též neprovedli)

Dukkynko

Hráč

7
19.1.2021 19:13, naposledy upraveno 19.1.2021 19:17 uživatelem Dukkynko

Video značí o niečom inóm. Sám admin si to prezrel to video má 17 minut kde je od začiatku až po koniec vidieť ako porušujete pravidlá.A chcem vidieť ako si to PKčko na mna nemyslel úmyselne, keď si na mne zaparkoval z autom a stál dokym som nezomrel. 

Videjko: https://youtu.be/Z1lpSRtiaWo

Lofanek

Hráč

33
29.1.2021 09:35

🔑🔒