Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu.


21.1.2021 11:48

Zdravím, včera okolo 12 hodiny odpoledne jsem dostal ban na 48h za metagaming, což nechápu za co. Jezdil jsem s kamarádem v autě, zastavili jsme u jednoho hráče [se kterým jsem měl dříve RP za jinou postavu ve kterém jsem prohrál] a kamarád následně šel zaerpit ukradnutí motorky. Pro srandu jsem napsal do OOC 'ještě že nevíš kdo jsem' a on napsal 'jo vím', takže hádám, že to bral tak, že to je metagaming / revenge za druhou postavu. Na skimu hraju denně a rád bych si zahrál znovu co nejdřív, prosil bych o zkrácení trestu, děkuju.

21.1.2021 15:06

Spectoval jsem vás a sledoval vám PM od doby, co jste si začali psát o konkurenčním serveru (podezřelé zprávy tohoto typu se hlásí AT). Opakovaně jste mixovali v PMkách, např. když jste uviděli Jacoba Blacka, poté když jste se rozdělili jste si v PMkách vyměňovali instrukce typu "zajeď ho."

Délku banu jsem určil takto zejména kvůli vaší předešlé historii, rozhodně to není poprvé co se něčeho takového dopouštíte a je načase se z tohoto porušování pravidel už poučit.

Lofanek

Hráč

32
29.1.2021 09:35

🔑🔒


Powered by LeoSight IFS
LT~27