Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/zkrácení trestu

1 2



Denis

Hráč

16
21.1.2021 18:20

Ahoj  včera sme rpili na tom stejném místě co sem byl ted  a byl i u toho sedlix milionkrát sme to vyskakovaly a nic neřekl  bylo to pohodě. tak že mě přijte že ten trest co mam na 7dnu je uplně nesmyslnej  zbytečne tak dlouho když  tak přijde lofanek  neda se sním  normalně mluvit nic  řekne at vypadnu dolu a rpim přitom sem rpil že sem to vyskočil  a samodřejmě crazy hned ne to nemužeš vyskočit to bys nevyskočil nic podle crazyho nesmíš udelat nic  ,  kdyby se lofanek aspon trochu choval normalně  a vysvetlil to  pohode tak jdu tam, pak tam neco mluvil o VIP skinu , a než sem mu stihl odpovědet tak mi dal ban na 7dnu dekuji denis        prosím aby se vyjadřil vyšší post než lofanek 

sandlerino udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma, pokud nesouhlasíš s verdiktem Administrátora, sepiš na něho stížnost.

ToxicCZ

Hráč

7
21.1.2021 18:24, naposledy upraveno 21.1.2021 18:37 uživatelem ToxicCZ

Mylesíš si že když to budeš spamovat že ti to pomůže ba naopak tak o co ti jde?

Toto je na warn možná tak na webu alespoň umíš už napsat unban a ne ´´onban´´

A vůbec nevím proč s tím chceš zatěžovat vedení serveru či majitele když tě má vždy na starost ten co ti to udělil.

 

A hlavně jsi dostal nízkou dobu protože mi přijde že admini jsou až moc hodní.

(Taky mám ban a i když mi to zamítli tak jsem nemával rukama a nespamoval zde tak celkem ´´:WeirdChamp: ´

sandlerino udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.
21.1.2021 18:35

z minulého topicu

 

Ahoj, přikládám fotky kde je vidět tvé chování při řešení reportu a onu zeď co jsi vyskočil.

 

 

Denis

Hráč

16
21.1.2021 18:40

Crazy ty prodáváš na všechny report co se ti prostě nelíbí 🙂

bit

Hráč

49
21.1.2021 18:42

To že požádáš o unban několikrát ti moc nepomáhá, spíš se dopouštíš spamu na fóru... Admin se ti pod to vyjádřil dost jasně. A když byl u toho Sedlix a máš důkaz tak proč ho nepošleš? ;)

ToxicCZ

Hráč

7
21.1.2021 18:44, naposledy upraveno 21.1.2021 18:47 uživatelem ToxicCZ

Co to má společného s Crazym nahodou je dobře že ti udělil report protože ty si to zasloužíš.

Crazy je frajer tak se nenavážej nebo tam máš trestní udání.

Ne ale fakt náhodou nevidím nic špatného na tom že dodává důkazy. :/

A prodávat reporty je dobrej deal.

 

 

sandlerino udělil za tento příspěvek varování: 19) Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.
21.1.2021 18:51

Ahoj Denis,

jelikož som bol u toho, ako tam bol SedliX tak ti vysvetlím prečo bol na teba SedliX dobrý.
Bolo 3 hodin ráno a nechcel byť na teba zlí, a taktiež aj ostatný čo u toho boli chceli ísť konečne spať a mať ten tvoj pokus o sebevraždu za sebou. Ale nie, ty si to naťahoval do 4 rána a vravím ti, buď rád že ti SedliX nepraskol BAN hlavne keď ty si sa o 4 ráno zobral s putami za chrbtom, nasadol do auta ktoré malo vypojenu batériu a odišiel. Už len týmto PG čo si spravil, môžeš ďakovať SedliXovi že ti nenaprášil BAN čož sa mu celkom divím, jelikož každý už toho mal dosť, hlavne ja čo som mal kvôli tebe bolesti. Spamovaním o UB nič nedosiahneš, maximálne tak k BANu aj na Fórku.

Denis

Hráč

16
21.1.2021 18:55, naposledy upraveno 21.1.2021 18:58 uživatelem Denis

Ahoj monster klidně ti pošlu důkaz že sem tu baterii zaerpi že sem ji zapojil, a prosimtě ja za tvoje bolesti nemužu měl si jit spat nemusel si tam být tak aspon to nesvaděj na mě dík :) 

21.1.2021 19:00

Milý Denis, 

napíšem to znova a už viac nie. Ty si mal puta a ruky za chrbtom, takže ty si nemal ako zapojiť batériu a HLAVNE ako naštartovať auto, a nie to ešte s ním odíst. Viac sa tu vyjadrovať nebudem, posudok nechám na krásnom Lofánkovi milovanom čo stebou bude.

S pozdravom Monster.

Denis

Hráč

16
21.1.2021 19:03

ahoj Milý monster  neměl sem pouta  protože mi sundal item kdybych je měl tak nejdu do auta :) 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~139