Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

neznamy#3324

Smazaný účet

9
22.1.2021 18:39

Právě jsem dostal pětidenní ban za NONRP Fear. 

Vysvětlím co se stalo. Někdo mi volá že pro mě má náboje do Glocka a že se sejdeme v San Fieru kde mi je předá. po příjezdu na mě vytáhne ta ženská Glocka a chce abych dal ruce nad hlavu. Já tak neučiním tak mi zabije. Následně mi přijde od ní PM že mám cca 5 minut na to abych se dostavil zpátky. Tak napíšu kamarádovi že potřebuju odvoz. Po chvíli zjistím že má kamarád TOTAL lagy a že se po dvaceti metrech portuje 10 metrů zpátky.

To byl ten důvod proř jsem nepřijel za těch 5 minut. Taky vím že jsem měl dát vědět té holce co mě napsala PM že mám 5 minut na to abych se vrátil, ale už jsem v F8 nenašel její id. Prosím takto alespon o skrácení trestu. Kamarád určitě bude mít v konzoli jak jsme si oba stěžovali na ty lagy.

22.1.2021 18:45, odstraněno 22.1.2021 18:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

fuNNycek

Hráč

2
22.1.2021 20:36, naposledy upraveno 22.1.2021 20:39 uživatelem fuNNycek

Tu RP akci jsem eRPil já a ban na 7 dnů nemáš jenom za NON-FEAR. Bez jakéhokoliv RP jsi dal náboje a zbraň do auta a zamkl si to, aby jsme ti to nemohli vzít, poté jsi byl postřelen. Což znamená PowerGaming. Navíc, záznam viděl admin a rozhodl se pro ban, přestože jsme s tím nesouhlasili jako okrádající, páč z toho nic nekáplo. Z mojeho pohledu si to zasloužíš, když neumíš přijat to, že tě někdo podělal. Navíc ti vyšlo to, co jsi chtěl. O nic si nepřišel. Podle mě si to zasloužíš, ale udělejte si obrázek sami.

sandlerino

Hráč

42
22.1.2021 22:32

Byl jsi usvědčen videem.

Neustále porušuješ pravidla.

Ban byl udělen na delší dobu, aby jsi si mohl uvědomit, že porušovat pravidla neustále nemůžeš a i že nepříjmené situace pro IC postavu musíš řádně zahrát (=zaRPit).

Unban, v tvém případě, zamítám.

Pokud máš problém s mým verdiktem, nikdo ti nebrání podat na mě stížnost, kdy ban prověří nejspíše Falleagle.

Pěkný den.