Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Jacob_Williams za METAGAMING

neznamy#2297

Smazaný účet

17
23.1.2021 18:28

Zdravím, dnes jsem ujížděl na frakční motorce jednomu z členů PSA (Jacob_Williams) podařilo se mi uniknout po pár sekundách s tím že o pár hodin později mě zastavila hlídka PSA za rychlost a sdělila mi že je na mě vydán zatykač za ujíždění hlídkám PSA (Jacobem_Williamsem) jelikož šlo o frakční motorku která nepatřila mě ani nedošlo k žádnému sdělení iniciálu tak nebylo možné aby policista zjistil že šlo o moji postavu. Na to jsem si podal report kde mi Radim řekl že využil MDC a výpisu z radarů že šlo o mě. Připadá mi to jako hloupost a stojím si za tím že celá věc byla "zmetovaná" nejen že jsem přišel o 30 tisíc korun a strávil hodinu ve vězení ale také jsem přišel o čistý trestní rejstřík.

OurMatthew

Hráč

26
23.1.2021 18:56, naposledy upraveno 23.1.2021 19:55 uživatelem OurMatthew

Více komentovat nebudu: 

EDIT: Pokud by někdo z AT chtěl vysvětlit moje jednání, nemám problém 😉

JazeX

Hráč

71
23.1.2021 20:08, naposledy upraveno 23.1.2021 20:15 uživatelem JazeX

Radarový systém umí rozpoznat obličej a vše se loguje do MDC. K žádnému porušení pravidel tedy nedošlo. Vzhledem k tomu, že běžně jezdíš na motorce nad 100 kilometrů v hodině bez čehokoliv chránící zrak a obličej, jediné možné porušení pravidel je tak tvůj PowerGaming.

O vyčistění trestního rejstříku můžeš požádat soud po uplynutí patřičné doby IC cestou. 

Pokud příště nebudeš chtít, aby tě radar rozpoznal tak si nasaď kulku, helmu nebo na vozidle měj tint. Stížnost zamykám, kdyžtak mi slidni do DMs.