Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva z 24.01. 2021 - Těžká dopravní nehoda s následkem nedbalosti.


Petan09

Hráč

20
24.1.2021 17:19

Těžká dopravní nehoda dvou automobilu s chodcem.

 

Dne 24.01.2021 kolem jedné hodiny ranní se stala vážná nehoda dvou osobních automobilů s chodcem poblíž Národní banky v Palomino Creek. V 00:50 Zdravotnická záchranná služba dostala oznámení z linky 911 o vážné dopravní nehodě. Dispečer Zdravotnické záchranné služby na místo neprodleně vyslal vozidlo systému Rendez-vous ve složení posádky RLP. Dále na místo vyslal 2x vozidlo RZ ve složení posádky RZP a RLP. Jelikož šlo o volání z druhé ruky, na místo také dorazil Inspektor provozu. Jako první na místo dorazili jednotky Hasičského záchranného sboru Montgomery. Neprodleně po příjezdu hasičů na místo také přijeli posádky Zdravotnické záchranné služby. Po prvotním ohledání nehody byli na místě zranění tři pacienti. Jeden lehce, jeden středně-těžce a jeden vážně. Stav nejvážnějšího pacienta se rapidně zhoršil, lékař neprodleně zahájil KPR. Několika minutové snažení o obnovení životních funkcí i vážně zraněného chodce se stalo úspěšným. Lékař touto informací obeznámil dispečink Zdravotnické záchranné služby a přítomné kolegy. Dispečer na tísňové lince na místo vyslal posádku Letecké záchranné služby, která se nemohla na místo dostavit, kvůli nevyhovujícím podmínkám pro start letu. Za pár minut byli transportováni lehce a středně-těžce zranění pacienti do Fakultní nemocnice Las Venturas. Neprodleně po odjezdu prvních ambulancí na místo dorazila další sanitka pro transport velmi vážně zraněného pacienta. Inspektor následně s lékařem asistoval po dobu ošetřování vážně zraněného pacienta až po transport do sanitky. Dle vyšetřování policie které bude tuto okolnost nadále vyšetřovat, se chodec bezpečně nerozhlédl a vkročil do vozovky, po které jelo vozidlo které srazilo chodce a nabouralo do domu. Chyba může být také na straně řidiče, který dle svědků jel dost rychle. Při srážce chodce z protější křižovatky vyjížděl další automobil který se mírně srazil s druhým automobilem. Orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu skončila u obou řidičů negativně. Chodec aktuálně bojuje o život ve Fakultní nemocnici na jednotce intenzivní péče. 

 

Zdravotnická záchranná služba Red Country upozorňuje řidiče aby nesedali za volant s přítomností omamných látek jako je třeba alkohol nebo drogy. Také upozorňujeme řidiče aby dbali bezpečnostním opatřením na pozemních komunikaci a umožnili plynulí průjezd vozidel s právem předností jízdy složkám IZS. Upozorňujeme vás aby jste dbali na upozornění Zdravotnické záchranné službě! I pár sekund může zachránit život vám, nebo ostatním.

Zdravotnická záchranná služba Red Country upozorňuje řidiče aby nepřekračovali maximální povolenou rychlost a aby nedocházelo k jinému porušení zákona o provozu na pozemní komunikaci. Dále aby byli řidiči maximálně bezpečný při cestě na pozemní komunikaci. Při porušení maximální povolené rychlosti při kterému by došel střet s ostatním účastníkem by mohl skončit fatálně!

Zdravotnická záchranná služba Red Country upozorňuje řidiče, aby dbali aktuálnímu stavu vozovky. Pro celí kraj Red Country platí upozornění o náledí. Prosíme řidiče, kteří nemají přezuté letní pneumatiky na zimní, aby vůbec nevyjížděli.


ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE




ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE POŘÍDILA ZDRAVOTNICKÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA RED COUNTRY NA MÍSTĚ NEHODY 



Za Zdravotnickou záchrannou službu MUDr. Petr Polikowsky, Ph.D., MBA - Ředitel Zdravotnické Záchranné služby

24.01.2021 v Montgomery


Powered by LeoSight IFS
LT~20