Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban / Lukas Hudec


24.1.2021 21:00

Zdravím, včera večer som dostal ban za odpojenie rp akcie , nebolo to úmyselne. Sestra išla vysávať a odstrelilo koncovku kábla a vyplo všetky poistky , trvalo asi 20 minút kým sa mi podarilo otvoriť zlomenú skrinku kde sa nachádza hlavný istič. Jak som to dokončil bolo už dosť hodín a šiel som spať keďže som šiel na druhý deň na rannú. Ospravedlňujem sa a myslím si, že si nezaslúžim 168hodinový ban.  Vopred ďakujem za rýchlu odpoveď.

 

IC postava : Lukas Hudec 

Jaucuko

Hráč

11
24.1.2021 21:41

Vzhledem k tomu, že jsem u RP akce byl, cítím jako povinnost se vyjádřit.

 

A důvod, proč ses vymlouval že Radim voidnul akci byl jakej? Sestra ti vysávala klávesnici a zrovna se zmáčkli tyhle písmenka?

24.1.2021 21:48

Jaucuko, to že voidnul tu akciu to je pravda , preto sa stou dodávkou ten týpek vrátil , ja som vám začal utekať len tak a ako ste ma naháňali sa to stalo , nemám dovod klamať a som ochotný zopakovať tu akciu.

 

arciCZ

Hráč

32
25.1.2021 11:21

Ahoj, jako zúčastněný jsem proti jelikož jsi před odpojením se porušil pravidlo ohledně ilegální činnosti u NPC a následně toto?.. Cituji: "otvoriť zlomenú skrinku kde sa nachádza hlavný istič" tak hodně štěstí až toto se vám stane osudným. Přijde mi to jako chabá výmluva. Čímž osobně doufám že ti to bude zamítnuto. 

25.1.2021 14:32
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~37

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo