Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pozvánka na pohřeb dr. Reilmana


24.1.2021 23:19

Vážení občané, kolegové z řad záchranářů i ostatních složek IZS,

 

kdo pravidelně sleduje naše webové stránky jistě ví, že nás 21. 1. 2021 navždy opustil výborný lékař, také ale hasič, bývalý policista a skvělý kamarád dr. Theodor Reilman. Protože pan doktor Reilman zemřel tragickou smrtí ve službě, rozhodli jsme se uspořádat pohřeb se všemi poctami. Začátek pohřbu je plánovaný na pondělí 25. 1. 2021 od 21:30. Pohřeb bude veřejný, víme totiž, že dr. Reilman byl velmi známou osobností v Red County a všem lidem, kteří Theodora Reilmana znali, bychom chtěli umožnit poslední rozloučení s tímto skvělým mužem.

Pokud se mi podaří domluvit povolení od krajské rady, pohřeb začne již o něco dříve kolonou vozidel IZS, která vyjede v Montgomery a pomalu se vydá, i s pohřebním vozem ve středu kolony, k hřbitovu v Palomino Creek. Příjezd tam je plánovaný na 21:25. Samotná rozlučka, která začne v 21:30, nebude trvat nijak dlouho. Vyslechneme několik písní, pokud nebude mít policie pohotovost, zazní čestná salva a sirény sanitek, možná i dalších vozidel IZS. 

Tímto bych rád pozval širokou veřejnost na pohřeb dr. Theodora Reilmana a chtěl bych všechny poprosit, aby se na pohřbu chovali důstojně a se vší úctou nejen k zemřelému, ale také k pozůstalým.

za výjezdovou základnu Montgomery

Tomáš Beneš, vedoucí lékař ZZS.


Powered by LeoSight IFS
LT~29