Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Kaprálka

1 2



arciCZ

Hráč

32
25.1.2021 20:49

Zdravím tak co se stalo, přišel jsem na server a viděl jsem @misatorcz (Ewan Poole), který měl Open Carry zbraň na sobě (dle Attache), na což když jsem zaRPil že jsem se na něj podíval tak si status změnil že má "v ruce nilonový kufřík v kterém jsou zbraně". Na což jsem začal RPit jelikož to v okamžik když jsem se na něj podíval neměl čímž je to jeho problém. Na což tedy jsem vyndal zbraň a hodil animaci /aim s tím že jsem na něj mířil. Vznikla na místě IC / OOC hádka kde tedy byla hádka o tom že Ewan je nevinný s tím že tedy to má v kufříku apod. No následně dorazil @neznamy#374 s tím že tedy pronesl "Neřeš tady takovýhle.. kraviny, opravud, člen PSA může ty zbraně nést.. někam, je to v instituci PSA" o pár vteřin ještě dodal "Pravidla ani zákon to nikterak neporušuje." na což jsem mu tedy odvětil že porušil zákon Mišátor, s tím že tedy jsem mu ho i poslal na což odpověděl "odehrává se to v budově PSA s PSA členem. Navíc má status". Který tedy jeho přesné a možné znění si dal až po mém RP kdy jsem se na něj podíval, předtím tedy měl jen "že v ruce kufřík" nebo něco takového. Na což akci VOIDL. Čímž tedy žádám o RERP Situace a potrestání Kapra, jelikož dle mého názoru zde došlo k pochybění a to tomu že nesprávně zasáhl. Jelikož zde IC důvod k tomu byl a spíše Mišátor pochybyl v statusu. Nehledě na to že script sám fixně dává zbraně na záda čímž by se podle toho měl držet.

Mohu dodat log případně administrátorovi na požádání ať ho tu neházím veřejně.

25.1.2021 21:01

Tak abych se ti k tomu vyjádřil Arčí, ano status jsem si opravil po tom co jsi to napsal to jsem napsal i Kaprovi do LOOC asi tak 2x. No k tomu mému statusu 'v ruce nilonový kufřík' tak asi snad každý by se zeptal do /do kde má zbraně? No nacož ses ty nezeptal. A jakmile jsi napsal to tvoje /me  tak jsem napsal do /do "guns in da crate" něco v tom stylu áno áno jasný chápu né každý akceptuje takové napsané /do. Mno poté jsem si teda doplnil status capslockem 'v KTERÉM JSOU ZBRANĚ' čili jsem to upravil tak aby jsi ty stím neměl problém. Předtím když jsem to měl a běžel s tím z Palinama do Montgomery tak stím NIKDO NIKDO neměl problém ani sammuel který byl hned vedle mě ani Falco který mi to dá se říci povolil, žádná námitka od něj nepadla. Tak mi řekni co do prdele máš za problém?

arciCZ

Hráč

32
25.1.2021 21:04

Chtělo by to k tomu trošku klidu, ovšem stále máš attach na těch zbraních. Osobně nevím jak se toto akceptuje či ne že si je dáš údajně do nějaké krabice či něčeho kterou stejně nijak nekoupíš nebo nevoidneš peníze na charitu (Pokuď ano tak v tom případě palec nahorů). Ovšem to stále nevysvětluje to že jsi to neměl v první řadě ve statusu což je zcela a jen tvá chyba. A že mnozí tě obhajují že jsi PSA.. A co je na tom? Vždyť i pro PSA sakra platí zákony.

Jaucuko

Hráč

11
25.1.2021 21:04

Určitě vytáhneš zbraň na svého kolegu u PSA, který může nést zbraně k registraci, může přenášet důkazy, poté jsem před tebe IC vlezl a ty si pokračoval v míření, na svýho nadřízenýho....

arciCZ

Hráč

32
25.1.2021 21:07, naposledy upraveno 25.1.2021 21:09 uživatelem arciCZ

Ahoj @Jaucuko, ano vytáhnu je to bezpečnostní hrozba jelikož zákon ho neopravňuje k tomu nést je Open Carry k registraci či jiným účelům. Open Carry má dovoleno pouze PSA při VÝKONU SLUŽBY. Což on jednoznačně nevykonával. Ovšem ve finále je toto IC věc a mělo by se to řešit IC a né voidnout či jinak OOC zasáhnout do RP Akce jak udělal Kaprálek. Co se týče míření, ano pokračoval jsem v míření animací jelikož jsem prvně chtěl reagovat v chatu jak jsi si určitě povšiml tak jsem po chvilce animaci zrušil. Ale to už je taktéž IC věc, nehledě na to že tedy nadřízený se přikloní na stranu k někomu kdo poruší zákony ale to už je věc pohledu. Jelikož korupce je přece povolena.

 

Edit 21:08:// Co se ještě Mišátore tebe týče, docela mě zajímá jak brokovnici a Mosinna nepletuli se dáš do kufříku který vypadá nějak takto dle Google: Airsoftmorava - Nylonový kufr na pistoli - Black [FMA].. Ještě když tedy použijeme to kufřík

25.1.2021 21:15

Mno vysvětlím ti to takto NIJAK ano jasný nemáš hlavu jako já ale tím kufřík jsem myslel toto.

Jasný můžeš napsat že to není kufřík ale KUFR ale já tě zastavím..

kufr? No way.

Lofanek

Hráč

31
25.1.2021 21:26

Táák hoši, poprosím logy aj od mišátora aj od arčiho. Ideálne do súkromnej správy na discorde.

arciCZ

Hráč

32
25.1.2021 21:33

@Lofanek, zasláno ;) I když si myslím že toto spíše je na řešení pro Rataje, Falleagla či Sedlixe.

25.1.2021 23:16
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

arciCZ

Hráč

32
25.1.2021 23:27

"O tom mišátorovi každej v tu chvíli věděl, že tam je a co tam dělá vedení policie o tom vědělo taky, ty přijdeš .. a oháníš se soudama." => Není toto celé snad IC Věc?.

"Vždycky kam ty přijdeš je problém" => Nemyslím si ovšem je to každého názor.

"co se RP týče z toho důvodu jsem akci voidl protože dle mého jsi prostě řešel kraviny, na serveru 130+ lidí a ty řešíš lidi ve složce." => Řešil jsem pouze porušení zákona což je tedy ve finále IC věc. A ať je kdekoliv tak přeci pro něj platí IC zákony stejně jako pro ostatní.

"Nese k tomu ještě zbraň v kufříku" => Toto si doplnil až poté co jsem se na něj pomocí Emotu podíval. Ovšem stále má na sobě Attach s tím že tedy kufřík měl v ruce čímž toto je pochybné dle mého pohledu... V případě jak jsem již zmínil jestli budeme slovíčkařit tak do kufříku by se mu Brokovnice a Mossin nevešli.

"prokázal se ti totožností PSA" => Jak jsem již zmínil, PSA nePSA tak zákony stále platí pro všechny stejně.

"že jsem tu chvíli zauvažoval i nad banem z porušení zdravého rozumu, protože ty se stejně nedáš přesvědčit, na svém názoru a voidu si trvám." =>To už je tvůj názor, osobně s ním nesouhlasím. V případě že bych obdržel ban, tak si dám žádost o unban.

"Každopádně Arčí ohledně zákonu.. on ji open carry neměl pokud ji nesl v kufříku potom je to akorát další.. holý.. nesmysl." => To už jsem vysvětlil v předešlém textu.

"Co se týče tvého doporučení na "potrestání kapra" mohu jen souhlasit s tvojim doporučením." => Nejedná se o doporučení ovšem požadavek, je na Ratajovi, Sedlixovi či Falleaglovi jak tuto stížnost vezmou jestli jí vyhodnotí jako oprávněnou či neoprávněnou.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~99

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo