Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prepadávanie

1 2



peto

Hráč

3
27.1.2021 17:18, naposledy upraveno 27.1.2021 17:19 uživatelem peto

Čaute, neplánujete už konečne spraviť niečo s tým prepadávanim? Je to totálne nehrateľne, keď každú druhú jazdu na kamióne do vás niekto búra, strieľa po vás atď. Ako som už napísal je to oničom lebo potom človek ako trucker si nič nezarobi ale hlavne je to non-RP keď do vás týpek začne búrať a vytláčať vás z cesty na osobnom aute keď vy idete na kamióne. IC to vyriešiť neviete alebo možno aj nechcete lebo PSA vie kde sa to stále stáva a nikto to vôbec ani nekontroluje ani nič. 

Zeintar

Hráč

49
27.1.2021 17:20

Tak nedělej kamioňáka, nebo u sebe nos brokovnici :shrug:

Petriik1

Hráč

32
27.1.2021 17:24

Ahoj, prvně jdu asi zmínit, že je to čistě IC věc. Dále, jestli máš podezření, že porušují pravidla severu, tak je prosím zkus nějak natočit a potom zde na fóru sepsat stížnost. Ber si sebou třeba nějakého kámoše/zbraň když už vozíš, tak aby mohl rychle zavolat pomoc.

- Petriik

Ressetth

Hráč

14
27.1.2021 17:26

Mi řekni co by s tím kdo udělal. Řeš to prostě ICly. 

Nebo si najmi někoho, kdo ti bude dělat ochranku, tzv. by za tebou jezdil každou jízdu v autě. 

Lepší odpověď  pro tebe asi nemám 😅

Zeintar

Hráč

49
27.1.2021 17:29

Nebo jezdi s kamarádama konvoj.

27.1.2021 21:30

Hele, mě to někdy příjde až divné, já jsem jezdil dost a nikdo mě v kamionu nepřepadl, bylo to ještě před dvouma týdnama, nevim jak se to do té doby změnilo

27.1.2021 21:32

PSA se s tím snaží něco dělat, ale nemáme na kamioňáky celý den. Nebudeme za Vámi jezdit jako ocasy. Dneska jsme jezdili po kamionech a dávali jsme jim frekvenci vysílačky pro případ, že by je někdo okradl. Nikdo se neozval a to tu frekvenci dostalo několik řidičů, tak si příště nestěžujte. 

DnOndra

Hráč

50
27.1.2021 21:56

Ahoj Peto.

V první řadě, bych napsal že to je IC věc.. 
Být tebou bych to řešil prostě IC, ať už policií, nebo jinak, to je jedno. Ale jestli si dostal PK, tak mysli na to, že si nemůžeš IC spousta věcí pamatovat. Nemysli si, že PSA s tím nic nedělá, jak už napsal Zchovankyo, nemáme čas celý den hlídat kamioňáky.  Kdyby si měl podezření, že dochází k porušení pravidel tak si to screenuj/natáčej, nebo vyhledej přes logy a podej si report /report nebo F2, a nebo si podáš stížnost tady na fórum. Tak, snad jsem ti dal nějaké rady pro příště, a odpověděl na tuto otázku dostatečně. 
Líp ti na to asi neodpovím. :D 


Přeji krásný večer, Ondřej. 

 

Halucinace

Hráč

29
27.1.2021 22:18

Ták, měl bych tu pro tebe pár tipů a triků.

1. Pokud se domníváš, že dochází k porušení pravidel  - 
Celý průběh akce, postupně screenshotuj pomocí F12, případně nahrávej videozáznam, následně tyto důkazy nahraj a podej report pomocí F2 kde stručně popiš svůj problém a vyčkej na někoho A-Teamu, kdo celou situaci prošetří. 

2. Pokud máš možnost IC kontaktuj PSA -
Pokud máš dostatek prostoru, zkus do ruky vzít telefon a pokusit se kontaktovat policii, blokuj útočníky pomocí návěsu, během toho telefonuj. Samozřejmě následně nesmíš zapomenout hrát INJURIES.

3. Čím víc vás najednou pojede stejnou trasu, tím líp!
Pokud máš nějaké IC známosti, využij je! Zkus se domluvit se skupinkou lidí a dělejte konvoje, jezdi ve více lidech. Skoro nikdo si netroufne zaútočit na celý konvoj, pokud nejsou v množstevní přesile, aby vás posbírali všechny. 

Snad ti tyto tři body alespoň trochu pomohou. 

S pozdravem Dominick.

sefre

Hráč

27
28.1.2021 09:28

Za mě by bylo dobré přidat pravidlo že mohou ukrást maximálně 100 000 kč je pravda že když jezdíš celý den vyděláš si třeba 700 000 kč a pak tě někdo takhle přepadne a vezme ti všechno je pravda že to dokáže naštvat a je to za mě docela nefér hlavně u nováčků když najednou přijede auto vyleze z něj hráč se zbraní a začne na tebe mířit.

Prostě za mě by bylo dobré přidat takové pravidlo už kvůli nováčkům co jezdí celý den aby si  vydělali na dům nebo auto.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~99