Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Travis Cruiz - MetaGaming na Discordu


Michael

Hráč

19
27.1.2021 21:54, naposledy upraveno 27.1.2021 22:02 uživatelem Michael

Zdravím,

dnešním dnem jako mým klasickým okouzlujícím dnem si projíždím novinky na youtube. Samozřejmě vidím nějaké nové videa, ale co mě zarazilo, bylo video s názvem "Open Season: Jebac Psy |Skimo RP CZ/SK|", tak jsem se rozhodl ho shlédnout. Tak klikám na video a už celý natěšený, jaká to bude pecka, ale takový shit fest jsem fest dlouho neviděl. Hned jak jsem to spustil, tak jsem slyšel mixing/metabaiting od neznámého hráče, který by samozřejmě šel dohledat. Po chvíli se do konverzace zapojuje osoba, natáčející celý incident a odpovídá, že ho právě nahání policisté. Poté můžeme vidět NON RP jízdu na rozbitých silnicích v přibližné rychlosti 280km/h. V cca. 20 sekundě videa můžeme vidět, jak policista strčil do motorkáře a motorkář neRPil náraz (NON Injures, NON RP driving ) a nadále pokračoval v jízdě. Pochybuji, že bys při nárazu do boku motorky (nohy) jen tak rozdýchal a nadále pokračoval vesele v jízdě po rozbitých silnicích.

Od vyřešení čekám řádné potrestání hráče Travis Cruiz a druhého zatím neznámého hráče.

S přáním hezkého dne

Michael.

video

PS: V komentářích je taky dobrý poznatek. 

1.2.2021 17:42

Ahoj Michaeli,

určitě souhlasím s tím, že na videu vidíme metagaming, navíc jízda na motorce v rychlosti až 300 km/h bez helmy také není RP správně. Podívám se do historie hráče, který na videu vystupuje a event. hráče potrestám. Druhého hráče bohužel nedokážu určit, ani nemám prostředky, kterými bych to mohl udělat.

Pro hráče, kteří ve videu vystupují, ale také pro ostatní: Jakýkoliv hlasový hovor mimo hru (via TS, Discord, Skype... ) je OOC konverzace (snad jen o vysílačkách na oficiálním TS by se dalo diskutovat, přesto v žádném případě nesmí nahradit klasickou IC vysílačku). Ve hře k IC komunikaci na dálku slouží mobilní telefon, vysílačka nebo systém e-mailu. IC využití informací z hlasových hovorů (TS, Discord, ...) je nepřípustné, stejně jako využití herních PM či frakčního OOC chatu pro předání IC informací.


Powered by LeoSight IFS
LT~28