Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Okrádanie

1 2



Patryk

Hráč

24
29.1.2021 08:43, naposledy upraveno 29.1.2021 08:44 uživatelem Patryk

Ahojte.. keďže sa tu na fórum v poslednej dobre rozbehli témy ohľadom okrádania a ako to je už neznesiteľné tak by som rád povedal svoj návrh. Na server by mohol byť pridaný tento Paradoxxov scriptik (viz screen dolu), ktorý by umožňoval vykradnúť obchod alebo nejakú benzínku. Samozrejme to či by to fungovalo iba v prevádzkach v okolí hernej zóny je na vás. Možno by to už tým, ktorí si vybrali nelegálnu cestu svojej postavy pomohlo sa "vyblázniť" a pritom by už nekazili hru iným hráčom. 

 

Zeintar

Hráč

49
29.1.2021 11:23

:DDDD 

ne.

 

Dokud tu nezačne fungovat nějaký systém například "Ověřených nelegálních frakcí" (Na SAMP "Officiální Nelegální Frakce), kterou admin musí schválit, a aby byly max tak 2, tak 100% ne. Už takhle PSA nestíhá nic, ještě aby jí blikaly všude alarmy, že někdo vykrádá kasu 24/7. To rovnou můžem server předělat na cops n robbers.

Patryk

Hráč

24
29.1.2021 11:42, naposledy upraveno 29.1.2021 11:47 uživatelem Patryk

Myslím že na jednom nemenovanom servery bolo toto isté s určitými obmedzeniami a nikto sa na to nesťažoval :) Samozrejme názor ti neberiem ale z tvojho pohľadu a predošlého topicu tebe vadí už len to že ZZS ošetruje ľudí na ceste.

Ale ďakujem aj za tvoj názor! :)

29.1.2021 13:11

Kasa vždy šla vykradnúť myslím že raz do 30 minút alebo 45 minút. @Zeintar

fuNNycek

Hráč

2
29.1.2021 14:17

@Zeintar Takže chceš omezovat ilegální možnosti na frakci a kvůli tomu že PSA nestíhá? To že PSA nestíhá je IC věc a jejich problém, né problém hráču co chtějí ePRit ilegál. A nějak furt nemůžu najít důvod, proč bys měl být členem nějaké organizace aby si mohl vykrádat. V roleplayi si daná postava a za ní hrající hráč svojí "životní cestu" volí takovou, jakou chce. A to že je pro ně atraktivní ilegál není nic nenormálního. Jestli má PSA málo lidí, tak si je může nabrat, pokud je nějaká oblast více známá kriminalitou, tak ať tam jezdí více hlídek. Za mě tvůj názor postrádá význam už jenom kvůli tomu, že máš očividně problém s ilegal RP.

Patryk

Hráč

24
29.1.2021 14:55

PSA nestíha a kvôli tomu to chceš riešiť OOC? Keď ZZS nestíha tak je bombardovany department od PSA ako podajú žalobu na Polikowskeho :)

Zeintar

Hráč

49
30.1.2021 11:02

@fuNNyczek

"PRit ilegál"

Jak jsi psal, RPit samozřejmě můžeš co chceš, ale podle mě vykrádání benzínek nebo kas je hodně RZE věc. Ano můžeš vykrast benzínu, když to pěkně zaRPíš, můžeš se domluvit s administrátorem, který ti na základě tvého RP poté udělí odměnu. S aktuálním RP skilem zdejších hráčů by to vypadalo spíše tak, že zloděj přijde, napíše /rob, čeká než mu to přičte peníze a odejde. Žádné RP. Neříkej mi, že to bude jiný. Vím, jak se tady RPí.

Ano, tvá postava se může udít jakým směrem chce, ale jak píšu nahoře, domluv se s adminem a po perfektním zaRPení se myslím dockas odměny i bez scriptu :) Mnohem radši uvidím, když ti lidé budou RPit a dávat si na tom záležet, než jenom /rob...

Kdyby tu bylo také /rob na systém, tak jak by to asi vypadalo? "Hm, nepovedlo se mi to, tak vylezu z jailu a jdu to zkusit znova, však jsem v tom jailu tak dlouho nebyl a jsou z toho good $"

Hrál jsem přes 7 let heavy (hardcore) RP. Na Light RP jsem zavítal až tu, proto mám trošku větší nároky na RP.

Lofanek

Hráč

32
30.1.2021 13:23

@Zeintar

Na starom nemenovanom serveri to fungovalo perfektne. Aj pri počte 80+ hráčov sa obchody neprepadali každých 10-15 minút, ale vždy s odstupom (sám som RPil v polícií, takže mám predstavu). Môžem za seba povedať, že tento script pridával polícií krásne RP, ktoré sa líšilo od opakujúcich sa dopravných nehôd, či nahánaní prevozníkov. Chápem tvoj postoj k veci, lenže stále je tu momentálne 17 hráčov za a jeden proti.

Zeintar

Hráč

49
30.1.2021 13:34

@Lofanek

V pořádku, jen to popisuji ze svého pohledu jakožto Heavy RPera, že mi to příjde takový-.. Prostě nereálný. :D Ale pokud na to PSA bude mít čas a chuť (Protože vím, že minimálně na SAMP, když se něco takového udělalo - ač jen pro officiální nelegální frakce, které byly třeba jen dvě), tak se místní policie vztekala, že nedělá nic jiného, než jenom střílí po lidech, co furt vykrádají benzínky.

fuNNycek

Hráč

2
30.1.2021 14:34, naposledy upraveno 30.1.2021 14:35 uživatelem fuNNycek

@Zeintar

Jde o to, že administrátoři jsou již tak vytížení (teda dle mého názoru). A řešit neustále že si někdo chce vykrást benzínku nebo obchod a sledovat to, to je podle mě zbytečný. Ať se věnují jiným věcem, než sledovat zbytečně nudnou RP akci někde na benzínce. Navíc, máme tu pravidlo s natáčením při okrádání/vykrádání, tak proč toho nevyužít? Prostě tu RP akci budeš nahrávat a všem to ulehčí práci. A ten Script je podle mě super. Určí ti čas, jak dlouho tam musíš strávit a né se zase zbytečně dohadovat s někým, jak dlouho tam měl být. To jestli už preferuješ trošku detailnější RP, nebo prostě jenom namíříš na pokladní a řekneš "peníze", to je na tobě. Obojí dvojí by se v realitě teoreticky udát mohlo. Taky na té benzínce nebudeš s tou pokladní vykecávat 10 minut, ale prostě tam naběhneš, sebereš prachy a zmizíš. 

Každopádně chápu tvojí pointu. Největší problém je podle mě to zbytečné další vytížení Admin Teamu a to je taky důvod, proč bych se přiklonil ke scriptu.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~101