Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykradení vozidla.

Soudruh

Hráč

16
29.1.2021 12:55, naposledy upraveno 29.1.2021 14:04 uživatelem Soudruh

Zdravím.

Někdo mi vykradl včera večír mustanga. V tu hodinu tam už PSA nedorazilo a RP jsem nechal na dnešek.

Teď jsme to erpili a došli jsme k závěru že dotyčný co vykrádal to musel mít zaerpený a nahraný. Nejlépe povolený od admina.

Nejde mi až tak moc o věci co tam byly. Nějaký bordel a Upilovaná broka, ale jde mi spíš o hromadu klíčů co tam byly. 

Jak klíče od aut, domu, firemních vozidel a podobně.

P. č. 31: Přepadení a okradení hráče musí být nahráváno (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Je zakázáno přepadnout postavu, která má nahráno méně než deset hodin (včetně). Přepadení musí být správně RP sehráno. Není možné okrást hráče o klíče a věci z online shopu (ani policie je nemůže zabavit), to se však nevztahuje na zbraně z beden.

P.č. 33: Vykradení zamčeného vozidla vyžaduje předem povolení administrátora, který musí akci po celou dobu sledovat. Vykradení odemčeného vozidla stačí nahrávat (video může být členem AT až 7 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno). Je možné vykrást pouze vozidlo hráče, který je online, nebo je neaktivní po dobu 14 dní a více, pokud člen AT nerozhodne jinak. V případě frakčních vozidel záleží na úvážení člena AT. Každé vykradení vozidla musí být adekvátně sehráno, hráč musí zanechat na místě poznámku s informací o vykradení.

VIN vozidla: 433

Přibližná doba kdy to musel někdo vykrást: od 00:30 - 00:45

sasaveliky386

Hráč

3
29.1.2021 12:58

ok

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Spam

Patryk

Hráč

24
29.1.2021 13:16

Nemyslia sa kľúče z online shopu?

Soudruh

Hráč

16
29.1.2021 13:20, naposledy upraveno 30.1.2021 21:39 uživatelem Soudruh

Bylo mi řečeno klíče celkově. A to jak v hráčském inv tak i v inv vozidla.

Pokud se pletu tak mě opravte. Ale před sepsáním tohodle topicu jsem se na to ještě ptal.

Poprosím lock. Vyřešeno

30.1.2021 21:40

Vyřešeno, LOCK.