Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Radovan1

Hráč

1
29.1.2021 18:35

Zdravím
Chtěl bych se omluvit a požádat o unban na Skimu. Omlouvám se adminům za mé nevhodné chování, uvědomil jsem si svojí chybu a proto bych se chtěl omluvit a požádat o unban. Myslím že tři měsíce byla dostatečně dlouhá doba na to abych se polepšil.Předem moc děkuji

29.1.2021 20:30

Ahoj Radovane,

abych pravdu řekl, vůbec mě nenapadlo, že jsem ti ban dal já, protože jsem tě nenašel v svrchních pár desítkách banů a nenapadlo mě, že by sis podával žádost po třech měsících. Dále ale vůbec nevím, co se dělo, protože... eh. No, z důvodu, který jsem ti do banu napsal, vím, že jsi porušil pravidel hodně. Taky vím, že jsem zrušil ban, který ti dal Kaprálek za metagaming, a vyměnil jsem ho za permu. Ale nevím, z jakého důvodu jsem vlastně přistoupil k tak radikálnímu kroku. Určitě uběhla dost dlouhá doba na to, abych ti unban udělil, mohl bys mi ale nejdříve stručně připomenout, proč jsem ti ten ban dal?

díky, SedliX

Radovan1

Hráč

1
29.1.2021 20:36, naposledy upraveno 29.1.2021 20:38 uživatelem Radovan1

@SedliX Trošku jsme si vyměnili názory na teamspeku za co jse taky omlouvám

29.1.2021 20:49

Ach tak, tak je to to, co jsem si myslel. :D

Dobrá, oceňuji, že přiznáváš chybu, omluvu přijímám a pokud to bylo ostřejší navzájem, tak se omlouvám i já tobě. Unban udělím během minutky.

Téma zamykám.