Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lemongate

30.1.2021 05:10, naposledy upraveno 30.1.2021 05:12 uživatelem Zchovankyo

Zdravíčko, 

Chtěl bych se vás všech zeptat na věc ohledně lemongatu. V poslední době se tam rozlezly příspěvky týkající se únosů, vražd a podobně. Ve většině inzerátů o únos, či vraždu je jméno "Francesca Williams" a chtěl bych se zeptat, proč? Proč, když tam někdo dá takovýto inzerát, (Což mi mimochodem způsobí docela IC problémy) tak se k tomu stejně nikdo neodhodlá? Pod těmi inzeráty jsou příspěvky typu "Mám zájem!" "Volej na toto číslo" atp., ale stejně se můžu procházet po chodníku a nikdo nepřijde a nezkusí to. Jednou mě unesli, což byla ale dohodnutá akce pro PSA. Dělá vám to radost, či vás to prostě jen baví? Samozřejmě, je to IC věc. To plně chápu a respektuji. Taky, že o všech co dali takový inzerát už víme a ne, nejste opravdu anonymní, jak lemongate říká. Nejen, že si tímto způsobíte IC problémy jak sobě, tak i mně. 

Poslední věc. Když už seberete koule na to tam takový příspěvek zveřejnit. Seberte si i koule na to to doopravdy udělat. Je to akorát trapné. 

Zeintar

Hráč

53
30.1.2021 13:14

Teď jsi tu bohužel prozradil neanonymitu lemongate a všichni jej přestanou využívat :D

Jaucuko

Hráč

11
30.1.2021 13:29

No Zeintare, tu jde o to, že na lemon gate můžeš dát cokoliv i prodej lidí a nemusíme na to přijít. Jenže lidi to neumějí používat.