Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jsem tu - Zeintar


Zeintar

Hráč

49
30.1.2021 13:32

Čest. Stejně, jako Matthew jsem dostal daily quest - napsat něco do představení. Jo, tak proč ne, stejně jsem to chtěl již nějakou dobu udělat.

Jmenuju se Martin a je mi 19 let. Nyní studuji vysokou školu se zaměřením na média a management a u toho pracuji. Zbytek času, který mám jako volný jsem začal vyplňovat právě Skimem. Na MTA jsem se nikdy nijak nehrnul, protože jsem hrál SAMP. Je to tak. Na SAMP jsem prakticky vyrůstal, ať už od RZE, přes freeroam až po roleplay. Začal jsem hrát na Heavy RP serverech již od začátku. (To je taky důvod, proč občas brečím nad RP a přemýšlením některých jedinců) Již nějakých 7+ let jsem součástí GTA SA RP komunity. Povětšinou jsem byl na českých RP serverech, kde jsem si vyzkoušel od nejrůznějších rolí, od hráče až po adminy. Díky právě SAMP RP jsem zde poznal pár lidí, jako je například zchovankyo, STAVIK (se kterým zde RPím nejaktivněji), JazeX, a tak dále. 

Delší dobu přemýšlím nad tím, jaké jsou vlastně mé koníčky. Momentálně je to reálně asi pouze počítač a přítelkyně (kterou jsem dotáhl semka na Skimo, takže jsem to dokázal zkloubit najednou, hehe) (Ale bohužel asi 1 den před refferal systemem, tudíž bez odměn :c) Věnuji se také grafice, managementu, marketingu. Spolu s kamarády máme vlastní vývojářské a designérské studio, kde pracujeme na webových stránkách, aplikacích, vytváříme nové vizualizace, billboardy, loga... Prakticky cokoliv tě napadne, to zvládnem. Na SAMP serverech jsem vydělával nemalé peníze díky svým zkušenostem z marketingu, nebo třeba dělání log na zakázku (momenálně čekám, než mi Rataj vytvoří subfórum na IC firmu, kam bych mohl své reference hodit.)

Jak jsem se tu vlastně objevil? Naprosto jednoduše. Skimo je asi jediný server, který investuje do reklamy (což je velmi chválihodné) a jelikož můj starý kamarád zde hrál (JazeX), začalo to na mě plivat reklamy, ať si jdu zahrát a tak podobně. Nějakou dobu jsem vzdoroval, ale pak jsem projížděl znuděně FB a se slovy "proč ne", jsem to šel vyzkoušet. První chvíle byly krušné. Příliš mnoho všeho všude, oproti SAMP, všude bublinky, texty, otevírající panely a tak. Bylo toho na mě zkrátka moc, stejně jako pro každého dřívějšího SAMP hráče. :D Ale nelituju toho, že jsem zůstal a asi zde zůstanu ještě na nějakou dobu.

Co tu vlastně budu dělat? Jak jsem psal o pár řádků nahoře, potkal jsem tu svýho kamaráda STAVIKa, se kterým jsem na SAMP vedl již pár projektů. Všechny byly o autoservisu a street racingu. Tak v tom holt budu pokračovat i zde. Máme již zde vlastní dílnu "Night Garage", ve které se budeme snažit pořádat akce a trošku zkloubit racing komunitu, protože co jsem tak pozoroval, je zde spousty závodníků, ale žádná větší organizovaná skupina. Což je docela škoda. 

Ve volném čase, kdy nebudu mít co RPit, budu tvořit nějakou grafiku na zakázky, stejně jako na SAMP, zvažoval jsem i o custom polepech. Asi na to mrknu taky. (Když už se tomu věnuji v realitě, no :D)

Tak jo, chtěl jsem se trošku rozepsat, abych nenapsal pouze dvě věty, jen protože "je to daily quest", ale abyste se o mě taky něco dozvěděli (pro ty, co neví). Doufám, že zde potkám spousty nových fajn tváří a setkám se s co nejvíce fajn lidma. 

 

Zatím, čest.
Kdybyste mě chtěli kontaktovat, ve hře se jmenuji Yukimura Torio. Stačí napsat, pokecáme :)

Cheedoe

Hráč

2
24.3.2021 14:44

cus

 

25.3.2021 01:42

"První chvíle byly krušné. Příliš mnoho všeho všude, oproti SAMP, všude bublinky, texty, otevírající panely a tak. Bylo toho na mě zkrátka moc, stejně jako pro každého dřívějšího SAMP hráče. :D"

 

Úplně přesně, ze sampu jak bylo vše takové neohrabané, jednoduché. Příjdeš na Skimo, vyjede na tebe velká tabule LEOSIGHT, hned registrování úplná změna od SAMPU, místo dvou kolonek tam máme ještě vývoj, profile atd., připojíš se, vytvořit novou postavu, divíš se že všechno toto opravdu jde. Najednou se objevíš, všechno jiné, jinej hud, jiná mapa, reskiny, hromada mappingů, text sem, text tam, auta, dvou řádkové popisy, najednou se jenom maličko rozkoukáš, ale doslova nevíš co máš dělat, za postavu objevuješ nové končiny, které znáš ze sampu ale tady jsou jiné. Vidíš NPC, ale nevíš co s nima máš dělat. Objevení že M ti otevře myš, která byla taky úplně jinej svět od SAMPu, ses dozvěděl až druhý den prozkoumávání. Chodíš si jen tak po světě, doslova úžasné chvíle to byli. Pak už si trochu zvykneš, naučíš se co a jak. Trochu se tam vžiješ, ale furt něco nového objevuješ. I přes těch pár stovek hodin na MTA co sem teď nahrál furt něco objevuju :D. Rozepsal jsem se pěkně zas, dobrou noc. Mucq


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024