Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban


30.1.2021 14:05

Rad by som vás poprosil o unban lebo sme dostali za metagaming za to ze s kamarátom voláme. A jeden hráč bol s adminom kamarát  a nadržiaval mu. 

30.1.2021 17:36, naposledy upraveno 31.1.2021 02:18 uživatelem SedliX

Ahoj,

ban ti udělil Sandlerino za metagaming a vyprší ti za čtyři hodinky, pokud dobře počítám. 

Jestli jste s kamarádem volali přes TS nebo třeba Discord, a informace z vašeho hovoru jste využili IC, dopustili jste se metagamingu. Jestli ti například kamarád na TS řekl, ať pro něj přijedeš, že je v Blueberry u prodejny aut, a ty jsi tam jel, aniž by ti zavolal IC telefonem, využil jsi informace získané v OOC pro IC. To je definice metagamingu. Správně by ti v takovém případě měl zavolat na herní telefon a napsat, ať ho vyzvedneš. Pokud si myslíš, že jsi se metagamingu nedopustil, bylo by fajn to rozvést a dodat, jestli máš, nějaké důkazy. Obecně by ta celá žádost mohla být napsaná lépe. 

Pokud si dále myslíš, že pochybil administrátor, můžeš na něj sepsat stížnost, vysvětlit, proč si myslíš, že porušil pravidla a doložit důkazy. V žádostech o unban se určitě nehodí poukazovat na chybu administrátora (pokud není zcela jasná), protože unban ti s největší pravděpodobností bude udělovat právě ten administrátor, který ti ban dal.

EDIT: Ban vypršel, zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~24