Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Možnost změny emailové adresy účtu

Holub

Hráč

55
31.1.2021 00:56, naposledy upraveno 31.1.2021 01:01 uživatelem Holub

Asi nejsem první (a ani poslední), koho nemožnost změny emailové adresy irituje a svým způsobem znepokojuje. A proč? 

Předně začnu tím, že na internetu (už z principu kvůli reklamním píčovinám textům) se v zásadě vyhýbám předsudkům užívání svých emailových adres a tak zadávám kolikrát náhodné adresy proto, abych si vůbec protrpěl registraci a uvádění osobních údajů, které bych nejradši dotyčným narval do řitního otvoru, ideálně i s veškerým reklamním spamem (máme Black Friday a nabízíme slevy na kredity!). A až poté, kdy mám jistotu, že mě orgány nejsou prodány nějakému slovákoalbánci, zvažuju užívání jedné ze svých adres. 

Další důvod je ten, že kolikrát lidi přechází na jiné adresy, kolikrát s různými důvody. První je ten, že jim emailová adresa od seznamu připomíná rok 2010 (a to včetně rádoby afér na lidé.cz), potažmo potřebují změnu. Ten druhý je ten, že lidé (kolikrát z prvního bodu) chtějí přejít z honzik53255@seznam.cz na něco, co je použitelné i jinde nežli na cringefestu. 

A teď si nalíjme čistého vína - kdo z vás někdy tohle nezažil? A to se nebavím jenom o tomhle portálu, ale všeobecně. Ostatně můj účet na facebooku, který mám vedený na polomrtvý email (žádá ověření něčím, co nemá), je toho jasným důkazem. Vtipné, že můj primární email je těžký cringe a sám o sobě je hoden titulu cock of the year. 

A právě z toho důvodu vyvstává otázka - proč zde není možnost změny emailové adresy? Zabilo by to někoho mít možnost změny adresy? 

31.1.2021 11:38

Usnadnilo by to lidem šachování s multi-účty, nebo krádeže účtů. Snad není takový problém si místo slohovky na fórum napsat ticket s žádostí o změnu.

Mimochodem, nikdy jsme neposílali žádné maily ve stylu "máme Black Friday a nabízíme slevy na kredity!"

Email využíváme běžně pro tyto účely:
- reset hesla, když si o něj požádáš
- párování plateb na PayPalu s účtem na LeoSightu
- vzácné promo/marketingové akce (za celou existenci LeoSightu, tj. 7 let, jsme tohle udělali asi 3x a především v každém takovém mailu je tlačítko pro odhlášení z odběru, které neovlivní nic jiného, než že ti takové maily už chodit nebudou)

A o tom jak se zde nakládá s tvými osobními údaji si můžeš přečíst v ZZOU, které jsi odsouhlasil při registraci zde na LeoSightu.

Holub

Hráč

55
31.1.2021 15:30

Tak v tom případě by nebylo od věci si nechat zaslat znovu potvrzení k ověření adresy.