Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nový modul


Zeintar

Hráč

49
31.1.2021 16:11, naposledy upraveno 31.1.2021 16:29 uživatelem Zeintar

Zdravím, přicházím s nápady na nové moduly do frakce. 

MINER modul - Dneska jsem četl od někoho, že se málo využívají doly. Proto přicházím s nápadem, jak doly oživit a díky tomu i možnost zakládání minérských frakcí a tak podobně. Bylo by to naprosto jednoduché. Vše, co by modul dělal by bylo to, že by přidávalo jisté procento (nějakých 30% cca, stejně jako je nyní u delivery, truckera, security apod), které by šlo do frakce po prodání surovin v Blueberry. Příklad. Hráč prodá zlato za 10k, hráč si odnese 10k a do frakce půjde 3000$. Bude se to přičítat k proměnné "vyděláno" jako u dalších modulů.

PREMIE modul - Tento modul je taktéž velmi jednoduchý na naprogramování. Po zakoupení modulu "PREMIE" by každý vlastník frakce mohl nastavovat globální prémie na základě zisku. Např. Pokud hráč vydělá 100k-199.999$, hráč dostane prémie k platu $1000, každou hodinu - což je prémie 1%. Je zde spousty frakcí, které mají 20+ členů a u každého člena neustále měnit prémie je vcelku otravné. Proč to tedy nezautomatizovat? Tudíž možnost nastavení prémií podle výdělku k platu na procenta. Bude se moct dávat prémie od např. 0.0001% až po 100% (globálně). 
Znovu uvádím příklad - Pokud hráč vydělá $100k, hráč dostane prémie k platu $1000, každou hodinu - což je prémie 1%.

 

Myslím, že nemálo hráčů by si tyto moduly zakoupili a možná by vznikly i miner frakce.

 

 

//Prosím o move do správné sekce.. 😄


Powered by LeoSight IFS
LT~23