Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Administrátora


1.2.2021 14:27

Ahoj, o približne 14:13 som dostal ban od administrátora Rozhodnenebaca.

Bol som pred autoškolou kde stál hráč ktorý sedel vo vozidle a já som prišiel na cestu kde boli dvere a následne som napísal /do otevřel dveře a vyhodil Radima z auta. Hráčovi trvalo 30 sekúnd zareagovať a potom vystúpil, já som nastúpil do vozidla a za 3 sekundy admin skočil na vozidlo a ja som spomalil a povedal mi nech hráčovi vozidlo vrátim kde som samozrejme nevidel dôvod mu ho vrátiť.

Po tom čo som vyfotil tento screen som dostal ban na jednu hodinu, prosím o vysvetlenie od administrátora.

bit

Hráč

49
1.2.2021 14:41

K okrádání musíš mít povolení od admina. Přečti si pravidla..

1.2.2021 14:47

Ďakujem za vysvetlenie čoho admin nebol ochotný.

DnOndra

Hráč

50
1.2.2021 14:49

Ahoj, jen bych chtěl napsat  ** /do otevřel dveře a vyhodil Radima z auta.** Tato věc spíše patří do /me, a ke krádeži vozidlo potřebuješ mít povolení od administrátora. Přečti si pravidla F1 než příště provedeš nějakou podobnou akci. :) 

S pozdravem Ondřej.

1.2.2021 14:51

Ahoj, pomýlil som sa, napísal som /me

acaBeNendohzoR

Hráč

69
1.2.2021 15:02

Když pominu fakt, že je tvojí povinností přečíst si pravidla před začátkem hraní, tak tvé chování vypadalo jako by si ty pravidla četl hned několikrát a znáš je lépe než já. Další věc je, že sem ti něco nařídil a ty jako hráč prostě musíš respektovat takové nařízení, důvodů proč bys to auto měl vrátit sem ti řekl hned několik, ať už třeba to že nemáš nahráno ani 10 hodin, to že si se dopustil zero tolerance a tak dále. Chtěl sem to řešit po dobrém, třeba bych se dostal i k tomu, co vše si porušil, ale tento dobrý úmysl definitivně odvrátilo to, že si mi řekl, že si vymýšlím a že nadržuju svým "kamarádům". Budiž ti ban výstrahou že někteří lidé se misí respektovat stejně jako se musí respektovat pravidla serveru. příště bych aspoň zvážil, být tebou, kouknout do pravidel a popřemýšlet, co si udělal špatně.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~46