Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

znova žádost o ub

nejakejnick

Hráč

2
1.2.2021 18:41

Zdravim , tak znova žádám o UB ban mi byl udělen jak sem jednou psal za non rp , leav rp atd 

timhle se omlouvám a určitě se to už nebude opakovat 

předem díky za unban a vyřešení 

1.2.2021 19:10, naposledy upraveno 1.2.2021 19:12 uživatelem SedliX

Ahoj,

nevím proč, ale něco mi říká, že ti nemůžu úplně věřit to, že už nebudeš porušovat pravidla. Proč? Vždy, než dám komukoliv ban, se podívám do jeho historie. Je to jakási vizitka, která ho reprezentuje. Vím, nikdo není neomylný, každý občas pravidla poruší a proto nějaký ten trest lze přijmout. Věřím také v to, že problémový člověk se může poučit a může začít sekat latinu. Upřímně řečeno doufám, že tomu tak bude i v tvém případě.

Podívej se do své historie. Několikrát jsi dostal i více než jeden trest za jeden jediný den, opakovaně jsi dostal dva tresty ve dvou po sobě jdoucích dnech. 

Co vedlo k permanentnímu banu, který jsi dostal? Na začátku všeho byl report. Report na tebe, že jsi se odpojil z RP akce. Ujížděl jsi totiž policii, opakovaně jsi se vyboural, neRPil jsi žádná zranění. Celá akce skončila tak, že ti PSA rozstřílela auto/motorku za policejní stanici v Dillimore. Ty jsi dostal ránu tazerem a v tu chvíli ses odpojil. Možná to bylo kvůli obsahu tvého inventáře?

Permanentní ban jsi dostal poprvé, ban ode mě také. Věřím v polepšení, snad nejsem naivní. Přesto bych byl rád, kdyby ses trochu vyjádřil k tomu, co jsi u nás prováděl. Mě osobně by zajímalo, jestli jsi už někdy RP hrál, nebo jestli jsi se s ní poprvé setkal u nás na Skimu. Máš na svém účtu nahráno asi 81 hodin, což není ani málo, není to ani hodně. Myslím, že pokud si v RP nejsi zcela jistý a máš pocit, že plaveš, určitě bychom se mohli dohodnout a spolu s někým z helper týmu bychom mohli základní pravidla a takové to know-how probrat. Nemůžu ti to samozřejmě nutit, jestli si myslíš, že RP umíš, po případném unbanu tě prostě nechám hrát. Tak či tak tě musím už teď upozornit, že pokud ti unban udělím, dostaneš se na seznam ostře sledovaných vlaků.

nejakejnick

Hráč

2
1.2.2021 19:17, naposledy upraveno 1.2.2021 19:18 uživatelem nejakejnick

nevim jak bych se k tomu měl vyjádřit ale jestli mi bude udělenej unban tak už budu rpit normalně 

1.2.2021 19:24

Přinejmenším mi můžeš jen odpovědět na mou otázku, jestli hraješ RP na Skimu poprvé, nebo jestli jsi ji hrál už někdy dříve. Podle toho, jak moc si věříš ve svých schopnostech, se můžeš rozhodnout, že přijmeš mou nabídku vstupního zaškolení po banu, kde ti vysvětlíme pravidla, která v criminal-RP musíš respektovat, a zodpovíme tvé případné dotazy. Pokud si myslíš, že RP umíš dost na to, abychom tě mohli nechat jít hrát, můžeš tuto nabídku odmítnout. No a pokud to chceš vzít více zeširoka, můžeš k tomu napsat něco více.  

nejakejnick

Hráč

2
1.2.2021 19:27

tu nabídku odmitam rpit nějak tak umim takže jestli je to možný tak bych byl rád za ten unban  

bit

Hráč

54
1.2.2021 19:30

Když vidím ten seznam banů co poslal Sedlix tak se nedivím že jsi dostal permu když tam jsou většina za nonRP. Jestli si v RP novej tak se nedivím že ses odpojil při RP když máš u sebe 4 M1911ctky jako nějakej John Wick a nechtěl jsi o to přijít. Kdykoli můžeš v RP přijít úplně o vše ve zlomu sekundy což nasere každýho. A když řikáš že budeš RPit normálně tak já bych ti dal poslední šanci.

Neberte tohle jako finální verdikt (Nejsem jako některé individua tady) nebo že si hraju na admina, ale navrhuji zkrácení na 2 nebo 1 týden a pak se uvidí jestli budou nějaké problémy.

1.2.2021 20:07, naposledy upraveno 1.2.2021 20:08 uživatelem SedliX

Se zkrácením banu nemám žádný problém a tak nějak s ním počítám, jen jsem se snažil s Nejekajnick-em trochu diskutovat. Chtěl nejdříve zjistit, jestli jde o nováčka či nikoliv, což jsem se stejně nedozvěděl, ačkoliv jsem se ptal dvakrát. No nic, když si myslíš, že RPit umíš, tak já se dál ptát na nic nebudu. Ban převedu, jakmile se dostanu do hry, na 96 hodinový. Doufám, že ses poučil (když ti dva týdenní bany nestačily) a začneš hrát, jak se sluší a patří. Criminal-RP je opravdu náročná oblast RP a nejsem si jistý, jestli sis vybral moudře, možná bys měl zapřemýšlet nad změnou postavy, nejdříve se naučit pořádně obecnou RP a pak až se začít věnovat zločinu.

Téma zamykám.