Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Benzínka


mirda2

Hráč

4
2.2.2021 07:57

Čau, co takhle aby si hráč mohl koupit benzinku?

Zeintar

Hráč

49
2.2.2021 09:45

Vlastně proč ne?

S tím, že by každý majitel mohl nastavovat ceny benzínu, jakou by chtěl. Je pak zajímavé pozorovat, kdo jaké ceny nastaví a kdo nad tím umí ekonomicky přemýšlet. Každopádně nějakou hlavní benzínku bych nechal nějakému administrátorovi, aby aspoň trochu mohl regulovat ceny. (Hrál jsem na serveru, kde jsem jednu benzínku (Idlewood) vlastnil, spojil se s ostatními majiteli pump a nastavili jsme ceny třeba 10x dražší, než je normálně. :D Hráčům pak nezbývalo nic jiného, než prostě tankovat, protože neměli kde jinde vzít palivo.

Každopádně, benzínka by byla v tomto až příliš výdělečná (Za předpokladu, že zde kamion nechá 10k za natankování plné nádrže) bylo by třeba ji nějak nerfnout a rovnou ji udělat nějaký systém. (Dovážet s cisternou palivo, danit to, starat se o to, občasné poruchy a tak podobně). 

Taky by bylo třeba vyřešit tankování s VIP zdarma. Majitel by peníze dostával tak i tak, nebo by to bylo zdarma pro všechny? 

Scor

Hráč

63
2.2.2021 09:59

Byla by to jedna z mála možností jak vytvořit kartely a dělat podobné rozhodnutí, kde by se to doopravdy vyplatilo. Proto si myslím, že by to mohlo být dost zajímavé. Rozhodně by tam měly být nějaké náklady a cena benzínky by měla být poměrně vysoká, jinak jsem pro.

2.2.2021 10:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Sensei

Hráč

27
3.2.2021 08:24

Ono celkovo by sa mohol tento príspevok zaradiť do nejakého väčšieho ktorý by sa týkal celkovo podnikol, kto hral na SAMPE tak vie že tam bola možnosť kúpiť podnik, t.j. benzínky, železiarstva, amunationy, reštaurácie, posilky, obchody atď. Väčšina z toho tu je a je možnosť si to zakúpiť no tam po zakúpení podniku si dostával nejaké to + ku výplate a samozrejme hráč sa o podnik musel starať, musel pravidelne dopĺnať zboží, hej napríklad na tých benzínkach benzín ako už spomenul kolega vyššie, ovplyvnilo by to aj tie truckery lebo nei každý kto by vlastnil benzínku by vlastnil ťahač na doplnenie, tak musel by si ju nechať doplniť, čiže týmto by sa rozvinul aj ten TRUCKER a nebolo by to suché vozenie /nalozit a počkaj 5 sekund :D, ďalej tieto podniky ale tu sa sustreďme na benzínky zarábali aj z toho čo ostatný hráči kúpili v danom podniku. Npr. vykupili tam všelijaké potreby tak som musel na waltone ísť kupiť zboží, nejaké bedničky" a doviesť ich do podniku ktoré doplnili nejaký ten počet itemov. Takže celkovo ovplyvnilo by to TRUCKERY a aj to RP povedzme, za mne dobrý lenže dobudúcna týpku si rozpíš nejaký návrh lebo pri " nadaplo nás, co tak přidat možnot si koupit benzínku" sa ti na to každý vykašle :D 


Powered by LeoSight IFS
LT~57