Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost k postupu Felix Morgens a Jakub Miller

fuNNycek

Hráč

2
3.2.2021 22:51

Čaute,

dnes jsem se stal obětí okrádačky dvou cápků. Vpořádku, stane se. Ale co se mi nelíbí, je jejich přístup k RP a Injuries. Aby se ti dva ňoumové nabourali při únosu a ještě to neERpili a potom si stěžovali na mě, že delayiuju, tak to mě postavilo ze židle. Určitě hráči doloží video z celé akce a páni administrátoři pochopí mé rozhořčení v OOC po té co se to stalo. Report v F2 jsem dal, bohužel na serveru nebyl aktivní žádný admin, jenž by to mohl řešit na místě. Proto žádám o posouzení videa z únosu a zhodnocení, popř. náhradu mé škody. 

Jména hráčů co se dle mého názoru dopustili porušení pravidel: Felix_Morgens, Jakub_Miller.

Okradené postava: Isabella_Taylor

Předem děkuji za odpověď.

p4trik44

Hráč

4
3.2.2021 23:50

Po tom co jsi předvedl ty.. tak bych se nevyjadřoval. Žádné /me nic... jen status (když tě boural kamionem) pak tě střelí a krev jde vidět na zemi a ty zase nic.. 😂

fuNNycek

Hráč

2
4.2.2021 00:13

Je to k tématu? Jestli se ti nějakej postup ode mne nelíbí, tak si založ svoje téma, sepiš si to a tam si jdi oxidovat. Já si za svojím postupem stojím a zatím jsem za něj ani jednou nebyl na té postavě potrestán, čím to asi bude? 

EDIT: VYŘEŠENO, Hráči zabanováni ingame po dalším reportu.

4.2.2021 00:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem