Ahoj kure,
permanentný ban ti bol udelený hlavne vďaka tvojej histórií banov (SkimoRP > Seznam Banov > Ctrl + F > kure) tento ban pre teba nie je určite prvý dlhý ban..
@Denis ponúkol zaučenie od Helperov ale dám ruku do ohňa za to, že keby SedliX si všimol, že hráč by mal čistú históriu a na serveri je nový, tak by ban nedostal ale bol by mu pridelený Helper.. V tomto prípade už je Helper k ničomu nakoľko hráč je dlhodobý (Prvý ban dostal už 1.11. 2020) podľa mňa mal dosť času kontaktovať niekoho z Helper Teamu a požiadať si o zaučenie..
Na druhú stranu si myslím, že unban je možný nakoľko je toto tvoj prvý permanentný ban ale samozrejme s podmienkou, že pokiaľ hráč poruší čoby len jedno pravidlo, tak ten permanentný ban sa mu vráti. V tomto prípade by som čakal na odozvu SedliXa ktorý sa k tejto situácii vyjadrí presnejšie a uvedie posledné slovo a rozhodnutie.
Ahoj kure,
permanentný ban ti bol udelený hlavne vďaka tvojej histórií banov (SkimoRP > Seznam Banov > Ctrl + F > kure) tento ban pre teba nie je určite prvý dlhý ban..
[user:874] ponúkol zaučenie od Helperov ale dám ruku do ohňa za to, že keby SedliX si všimol, že hráč by mal čistú históriu a na serveri je nový, tak by ban nedostal ale bol by mu pridelený Helper.. V tomto prípade už je Helper k ničomu nakoľko hráč je dlhodobý (Prvý ban dostal už 1.11. 2020) podľa mňa mal dosť času kontaktovať niekoho z Helper Teamu a požiadať si o zaučenie..
Na druhú stranu si myslím, že unban je možný nakoľko je toto tvoj prvý permanentný ban ale samozrejme s podmienkou, že pokiaľ hráč poruší čoby len jedno pravidlo, tak ten permanentný ban sa mu vráti. V tomto prípade by som čakal na odozvu SedliXa ktorý sa k tejto situácii vyjadrí presnejšie a uvedie posledné slovo a rozhodnutie.