Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


kure

Hráč

1
6.2.2021 00:02

Dobrý den chtěl bych se omluvit za své dřívější chování na  serveru skimo RP . V minulosti jsem dostal různé bany z dost non RP důvodů a za to velice se omlouvám. Na roleplay serverech jsem docela nováčkem a nedokázal jsem si uvědomit že moje akce kazí a RP ostatním lidem.  Tímto bych se chtěl tedy omluvit a zažádat si o unban. 

6.2.2021 03:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Porušenie pravidla 19. - Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.

Denis

Hráč

16
6.2.2021 04:04

Ahoj  vím nejsem admin , ale jo dal bych mu šanci, kdyžtak když dostaneš UB tak kdybys měl problém tak se obrat na helper tým  oni tě zaučí🙂😉

neznamy#2452

Smazaný účet

17
6.2.2021 14:05

Ahoj kure, 
permanentný ban ti bol udelený hlavne vďaka tvojej histórií banov (SkimoRP > Seznam Banov > Ctrl + F > kure) tento ban pre teba nie je určite prvý dlhý ban.. 

@Denis ponúkol zaučenie od Helperov ale dám ruku do ohňa za to, že keby SedliX si všimol, že hráč by mal čistú históriu a na serveri je nový, tak by ban nedostal ale bol by mu pridelený Helper.. V tomto prípade už je Helper k ničomu nakoľko hráč je dlhodobý (Prvý ban dostal už 1.11. 2020) podľa mňa mal dosť času kontaktovať niekoho z Helper Teamu a požiadať si o zaučenie.. 

Na druhú stranu si myslím, že unban je možný nakoľko je toto tvoj prvý permanentný ban ale samozrejme s podmienkou, že pokiaľ hráč poruší čoby len jedno pravidlo, tak ten permanentný ban sa mu vráti. V tomto prípade by som čakal na odozvu SedliXa ktorý sa k tejto situácii vyjadrí presnejšie a uvedie posledné slovo a rozhodnutie. 

michal2012

Hráč

6
6.2.2021 16:28

Môžem dostať unban veď ja za nič nemôžem brat mi to hral čo som nevedel a dostal som Ban kvôli nemu

6.2.2021 19:01

Ahoj Kure,

unban ti udělím, resp. ti ban zkrátím na 24 hodin. Pokud bys měl zájem, můžeš mě kontaktovat na DC a dohodneme se spolu, že bych poprosil někoho z helper týmu a pobavili bychom se pak ve hře v dohodnutý čas o pravidlech atd. 

@michal2012, tvůj ban nemám na svědomí já, proto tě poprosím, aby ses obrátil v své vlastní žádosti na toho administrátora, který ti ban udělil. 

Téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo