Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Úprava drona


Nikush

Hráč

12
6.2.2021 15:10

Chtělo by to, aby dron splňoval svůj účel, tedy "vhodný pro epické fotky". Asi se sotva budou fotit epické fotky ze 3. osoby dronu, takže by asi bylo nejlepší udělat to pokud možno pohled drona z 1. osoby. ( Pokud to nějak jde nastavit, tak mě opravte )

"Epická" fotka by potom vypadala nějak takhle :

Holub

Hráč

45
6.2.2021 15:57

Drog funguje jak reskin RC Baron-a (myslím, že je to Baron). Ten by měl detailně podporovat změnu kamery. A ten zbytek? Ten by mohl jít vypnout skrze příkaz, nebo skrytí HUD skrze tlačítko vpravo nahoře. 

 

Zeintar

Hráč

49
6.2.2021 16:28

Souhlas. Mělo by jít minimálně vypnout ta kamera toho, kde tvoje postava dron ovládá. Streamují se tak 2 oblasti najednou a to je poměrně výkonně náročné. Navíc jak se píše nahoře, nejde přepínat pohledy, nelze tvořit "Epické fotky". Delší dobu zvažuju, čím bych mohl takto natáčet na dron. Zda-li nějaký mód, nebo tak. Pokud by se dron upravil, byl by pro to ideální.

Každopádně, obávám se, že dron není vyvíjený Ratajem, nicméně stáhlý a přeložený, tudíž s tím nepůjde nic udělat (?)

Nikush

Hráč

12
9.2.2021 22:55

@Zeintar Přesně tak. Také jsem to chtěla kvůli natáčení epických záběrů... Jinak to máš pěkně napsaný. :heart:

10.2.2021 14:03

@Holub @Zeintar @Nikush přidal jsem tedy fullscreen, který se přepíná pomocí mezerníků (a zároveň skryje HUD). Dále lze přepínat kameru drona stisknutím čárky. Obojí jsem také přidal do nápovědy drona, aby to bylo pochopitelné i pro všechny ostatní hráče.

Úprava bude nahrána s nočním restartem. Téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo