Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

04-2021, Vyhláška k zajištění udržování čistoty ulic a jiných veřejných prostranstvích a ochraně veřejné zeleně 


neznamy#1445

Smazaný účet

19
7.2.2021 00:22, naposledy upraveno 7.2.2021 15:19 uživatelem neznamy#1445

04-2021 

Vyhláška k zajištění udržování čistoty ulic a jiných veřejných prostranstvích a ochraně veřejné zeleně 

 

Článek 1 

  1.  Předmětem této vyhlášky je stanovení povinností k zajištění udržování čistoty ulic a jiných veřejných prostranství, k ochraně veřejné zeleně na území obce Blueberry.
  2.  Cílem této vyhlášky je vytvoření opatření směřujících k zajištění čistoty a ochrany veřejné zeleně, zabezpečení místních záležitostí jako stavu, který umožňuje vytváření příznivých podmínek pro život v obci a vytváření estetického vzhledu obce.

Článek 2

  1. Veřejným prostranstvím jsou všechna ulice, chodníky, veřejná zeleň a další prostory přístupné každému bez omezení, tedy sloužící obecnému užívání, a to bez ohledu na vlastnictví k tomuto prostoru.
  2. Veřejnou zelení se rozumí ta část veřejného prostranství, kterou tvoří plochy s dřevinami, travinami, květinami a jejich společenstvy přirozeně nebo uměle vyvinutými. Součástí veřejné zeleně jsou i samostatně rostoucí stromy či keře.

Článek 3

  1. Každý je povinen činit tak, aby nezpůsobil znečištění ulic a jiných veřejných prostranství.
  2. Znečišťováním veřejného prostranství se pro účely této vyhlášky rozumí jednání nebo opomenutí osoby, v jehož důsledku dojde ke znečištění veřejného prostranství pevnou nebo tekutou látkou, případně jinou věcí způsobilou narušit účel užívání veřejného prostranství, nebo jeho vzhled.
  3. Kdo způsobí znečištění ulice či jiného veřejného prostranství, je povinen znečištění neprodleně odstranit.
  4. Na plochách veřejné zeleně je zakázáno poškozovat travnaté plochy, vjíždět vozidly do ploch veřejné zeleně a parkovat na nich či s nimi jinak manipulovat, s výjimkou vozidel a techniky TSRC při provádění údržby.

 

 

Článek 4

  1. Porušení této vyhlášky se pokutuje dle uvážení přítomného příslušníka Policie San Andreas až do výše 50 000,- kč.
  2. Dohled nad dodržováním povinností vyplývajících z této vyhlášky provádí Policie San Andreas.

Článek 5

Vyhláška nabývá účinnosti od 8.2.2021

 

 

sepsal a vydal: JUDr. Bruce Boswell 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~20