Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chování k administrátorům ve hře


8.2.2021 22:01, naposledy upraveno 8.2.2021 22:07 uživatelem Rataj

Dnešek mě po X zkušenostech s Y hráči donutil sepsat sem menší rozmluvu.

Lidi, mějte prosím trochu pochopení a respekt k práci adminů.

Když vám zamítnu report, který nedává smysl, nemám čas vám 30 minut vysvětlovat, proč jsem tak učinil. Mám tu dalších 14 reportů, které jdu řešit dál. Věnuju se dalším X lidem, kteří mají problém. Pokud potřebujete něco vysvětlit, od toho jsou tu Helpeři, ne majitel serveru.

Když vašeho kamaráda zabanuju na základě jasných důkazů, opět nemám čas a ani náladu s vámi diskutovat o tom, zda byl ban oprávněný. Takové věci se řeší výhradně na fóru (a v případě banu na celý LeoSight prostřednictvím emailu). Mám tu opět dalších X věcí, které řeším. Navíc nejsem povinen vám jakékoliv důkazy a interní informace poskytovat. Pokud vám podám nějaké vysvětlení, tak se mě neptejte na stejnou věc stále dokola.

Když potřebujete přepsat auto do frakce a není online žádný administrátor, nepište mi na Discord, jestli můžu přijít do hry (a už vůbec mi pak nespamujte otazníky nebo "Rataj" v dalších samostatných zprávách). Pokud mám čas být ve hře a řešit reporty, tak tam jsem a řeším je.

Když s vámi řešíme podezření na porušení pravidel, není dobrý nápad se s adminem hádat a urážet ho, mnohem lepší je podat klidné a rozumné vysvětlení.

Když máte 8. report v pořadí, nepište nám PMka, abychom vám ten report vzali. Dostane se na vás řada, jen to chce trochu strpení.

Podobné situace dnes a denně zažívají všichni členové AT. Samozřejmě, že to vy nevidíte. Jediné co vidíte, je váš report, který vám čtvrt hodiny visí na 4. pozici a "žádný admin neřeší reporty," ale už vás nenapadne, že ten jeden on-duty admin třeba právě řeší report číslo 1. už půl hodiny, jelikož je to složitější problém.

A mimochodem, i administrátoři mají právo hrát IC.

 

Řešením mnoha z těchto situací je větší AT, na tom samozřejmě pracujeme, ale schopných lidí je málo a je třeba ty lidi důkladně vybírat. Zabývat se vybíráním těch lidí musím zase já, vedle vývoje a dalších věcí kolem provozování portálu. A nic z toho poslední 2 týdny nestíhám, protože trávím většinu dne opravou bugů, řešením reportů, ticketů a hlavně problémů, které mi hromadíte do Discord zpráv.

 

AT je tu samozřejmě od toho, aby vám pomáhalo řešit vaše problémy, ale nejsme tu jenom od toho a už vůbec tu nejsme od toho, abychom řešili problémy jednoho konkrétního člověka. Musíme obvykle v malém počtu adminů pokrýt 150 hráčů na serveru. Mějte trpělivost a mějte respekt k lidem, kteří tráví několik hodin denně tím, že se snaží vytvářet co nejlepší herní zážitek pro vás všechny. To je vše oč vás za celý AT žádám.

Stejně je tohle všechno mířeno proti lidem, kteří si to nepřečtou. Proto poprosím alespoň vás ostatní, rozumné, udělejte to adminům o trošku příjemnější a při vytváření interiéru si předem vyberte ID, při nahlašování hráče si předem nahrajte logy nebo jiné důkazy, při žádosti o respawn přiložte rovnou do reportu ID vozidla. Ušetříte tak adminům pár minut, které pak mohou věnovat těm méně chápavým.

A hlavně vás prosím, vše co můžete řešit s níže postavenými členy AT nebo ideálně Helpery, řešte právě s nimi. Helperů máme spoustu, GMek méně, GAček ještě méně a vývojáře jenom jednoho. Pokud máte dotaz, obraťte se na Helpera. Pokud máte běžný problém, většinou ho může vyřešit GM/TGM, není potřeba spamovat PMka GA, TM a CM. Opravdu by mi moc ulehčilo situaci, kdybyste s věcmi, se kterými není nutné se obracet právě na mě, poprosili o pomoc někoho jiného.

Díky.


Powered by LeoSight IFS
LT~44