Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hýbanie áut


9.2.2021 09:07

Stále neviem prečo keď jazdím s camarom tak sa mi niektoré časti auta hýbu. Bude sa to niekedy opravovať?

22.2.2021 18:45
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Nahiri

Hráč

1
27.2.2021 20:31

Nelze, tato funkce lze vypnout pouze pomocí módu a nevím jestli je možné ho aplikovat i pro MTA

Holub

Hráč

46
28.2.2021 12:31

Není na to potřeba žádný mód a popravdě řečeno to jde velice snadno (jedno "snadno" a druhé "snadno", ale jde to) opravit hned dvěma způsoby.
První je totálně odstavit swinging chassis handling flag, která některá GTA SA ID/MTA ID mají. Ten způsobuje to, že se celé šasí hýbe. Tedy spíš hýbe se pouze šasí. Problém je v tom, že handling flagy mají celkově velice zvláštní způsob zapisování v hashes, takže tohle moc nepřipadá v úvahu.
Druhé řešení je změna hiearchie v modelech. Modely, které na tohle na serveru trpí, totiž nebyly tvořeny s úmyslem toho, že budou mít na sobě právě již zmíněný handling flag. Celkově by šlo hodit všechny tyhle věci pod šasí s tím, že by se už nehýbala jen část auta, ale rovnou celé auto tak, jak s tím R* během vývoje počítal. Kde je problém? K některým modelům se jednoduše nedostanu, pač jsou zamčeny víc než moje budoucnost.


Powered by LeoSight IFS
LT~30