Ahoj,
k tomuhle se ti s dovolením vyjádřím, jelikož v té stížnosti zmiňuješ mě.
Nyní mi dovol tuto mou odpověď rozdělit na několik bodů.
1. bod - Jak jsem se dostal já ke Skyline R32?
Velice jednoduše ti vysvětlím jak jsem se k tomu vozidlu dostal.
Včerejším večerem/dnešním ránem jsem dával inzerát, že koupím Skyline R32 a nabídnu za něj až čtyři a půl milionu, později jsem navýšil nabídku na šest milionů.
(V případě nefunkčnosti obrázků zde přikládám link https://imgur.com/a/RB46M1W)
Na tento inzerát se mi ráno ozval hráč @neznamy#1445, s kterým jsme se domluvili na schůzce a prohlídce vozidla.. U tohoto jsme skončili asi do tří do rána, kdy už se všem přítomným prohlídky chtělo jít spát.. Dohodli jsme se IC na ceně, jeli k odboru dopravy a došlo k přepisu vozidla a předání peněz.
2. bod - Název mého Skylinu R32.
Rovnou tě ze začátku opravím.. Mé vozidlo se určitě nejmenuje Nissan Skyline GT-3 V-Spec II N1, jelikož nic takové nikdy neexistovalo.
Mé vozidlo se jmenuje přesněji celým názvem 1994 Nissan Skyline GT-R V-Spec II N1 (BNR32), a mohu tě ujistit, že handling vozidla je stejný jako ostatní R32 na serveru z exkluzivního importu.
Kromě barvy, světel, přidání zatmavených skel a změny názvu vozidla nic měněného nebylo.
3. bod - Má upravená vozidla
Co se týče mých upravených vozidel, tak za všechny jsem platil dost velkou sumu (u některých klidně i 8 milionů) a ano, je pravda, že na spoustě vozidel mám takzvaný Anti-Lag avšak samozřejmě za vše jsem platil peníze, jelikož script ani neumožňuje bez dostatečné úpravy handlingu vůbec na vozidle Anti-Lag mít.
Taky by bylo dobré podotknout, že se IC s Wrightem známe a v tom případě bylo i možné, že úpravy mých vozidel upřednostnil, ale to je stále čistě IC věc.
To by bylo tak nějak všechno k mému vyjádření k stížnosti, kde jsem zmíněný já.. Snad jsem zodpověděl většinu tvých otázek.
S pozdravem,
Kubby [Heavy]
Ahoj,
k tomuhle se ti s dovolením vyjádřím, jelikož v té stížnosti zmiňuješ mě.
Nyní mi dovol tuto mou odpověď rozdělit na několik bodů.
1. bod - Jak jsem se dostal já ke Skyline R32?
Velice jednoduše ti vysvětlím jak jsem se k tomu vozidlu dostal.
Včerejším večerem/dnešním ránem jsem dával inzerát, že koupím Skyline R32 a nabídnu za něj až čtyři a půl milionu, později jsem navýšil nabídku na šest milionů.
(V případě nefunkčnosti obrázků zde přikládám link https://imgur.com/a/RB46M1W)
Na tento inzerát se mi ráno ozval hráč [user:1445], s kterým jsme se domluvili na schůzce a prohlídce vozidla.. U tohoto jsme skončili asi do tří do rána, kdy už se všem přítomným prohlídky chtělo jít spát.. Dohodli jsme se IC na ceně, jeli k odboru dopravy a došlo k přepisu vozidla a předání peněz.
2. bod - Název mého Skylinu R32.
Rovnou tě ze začátku opravím.. Mé vozidlo se určitě nejmenuje Nissan Skyline GT-3 V-Spec II N1, jelikož nic takové nikdy neexistovalo.
Mé vozidlo se jmenuje přesněji celým názvem 1994 Nissan Skyline GT-R V-Spec II N1 (BNR32), a mohu tě ujistit, že handling vozidla je stejný jako ostatní R32 na serveru z exkluzivního importu.
Kromě barvy, světel, přidání zatmavených skel a změny názvu vozidla nic měněného nebylo.
3. bod - Má upravená vozidla
Co se týče mých upravených vozidel, tak za všechny jsem platil dost velkou sumu (u některých klidně i 8 milionů) a ano, je pravda, že na spoustě vozidel mám takzvaný Anti-Lag avšak samozřejmě za vše jsem platil peníze, jelikož script ani neumožňuje bez dostatečné úpravy handlingu vůbec na vozidle Anti-Lag mít.
Taky by bylo dobré podotknout, že se IC s Wrightem známe a v tom případě bylo i možné, že úpravy mých vozidel upřednostnil, ale to je stále čistě IC věc.
To by bylo tak nějak všechno k mému vyjádření k stížnosti, kde jsem zmíněný já.. Snad jsem zodpověděl většinu tvých otázek.
S pozdravem,
Kubby [Heavy]