Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Wrighte... Wrighte...

1 2



neznamy#2297

Smazaný účet

17
9.2.2021 19:38

Dobrý večer, rád bych podal podmět k prošetření člena VCT Wrighta. Jedná se o to, že mi (nám) dnes přetekla jak-si trpělivost. Včera byla inzerce na Nissan Skyline R32 v hodnotě 3 000 000Kč a vozidlo by mělo vlastnit správně 6 hráčů. Dnes se ke mě dostal screen, že pan Heavy vlastní Nissan Skyline GT-3 V-Spec II N1, což je jediná osoba která toto vozidlo vlastní. Nikde sem si nepovšiml, že by byla opět další inzerce o vozidlo. Má otázka zní, jedná se jen o řiťolezectví a následná protekce od člena VCT nebo se jedná jen o dost zajímavou náhodu Další bod bych tu měl, jak je možné, že skvěle vymyšlený objednávkový systém nefunguje ? Čekací lhůty jsou dva měsíce bez jakékoliv odezvy. Narážím opět na protekci a řiťolezectví, jelikož snad všechny vlastněná auta pana Heavyho mají zmíněné úpravy motoru a přidání antilagu a prosím pěkně Raptor s antilagem, čím to bude, běžný hráč nemá právo toto mít a sypači pěnez jako je Killer a řitolezci na to právo mají ? Je to nespravedlivé a abych řekl pravdu, na serveru nepotkávám skoro žádná jiná vozidla se zmíněnými úpravami, než jsou oni dva. Myslím si, že nejsem (nejsme) jediní, které toto rozčiluje a proto bych byl rád, aby bylo jeho jednání prošetřeno. Děkuji za pozornost.

9.2.2021 19:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
9.2.2021 20:01

WTF

9.2.2021 20:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Michael

Hráč

19
9.2.2021 20:03, naposledy upraveno 9.2.2021 20:13 uživatelem Michael

Milí kamarádi, bylo by lepší řešit vše co je v IC, podobou IC. To, že si začneš stěžovat na to, že Wright ti nedělá úpravy, které očekáváš není chyba jeho, ale tvoje. PEACE

 

EDIT: Jojo, jsem kamarádiček od Wrighta a mám nejrychlejší vozidla na serveru HAHA ! Vy nemáte ani drift chip !

Odpověď pro zdendu: Stačí vše řešit IC cestou. Já vždy když chci jakoukoliv úpravu, tak si ji vyřeším IC cestou do týdne. Takže problém nebude na straně Wrighta.

Zdenek

Hráč

21
9.2.2021 20:10, naposledy upraveno 9.2.2021 20:20 uživatelem Zdenek

Milí Michaeli, co je podle tebe IC cesta ? To, že bez inzerce má jako jediný na serveru nejvzácnější auto s nejlepší motorizací, když na to někteří čekají dva měsíce a více ? to, že sypač peněz Killer má na Raptoru antilag, což je fakt smíchu ? Prvotně by to chtělo popřemýšlet, než se k něčemu vyjádřit, jelikož už zde nejde o žádné IC řešení, ale viditelná protekce ze strany člena VCT k protekčním hráčům.

 

EDIT: Odpověď pro Michaela, je hezké ho uhánět někde po městě, ale od toho slouží tyto IC objednávky, aby se tomuto předešlo. 

Holub

Hráč

46
9.2.2021 20:13, naposledy upraveno 10.2.2021 11:36 uživatelem Holub

Opravím vás - nejvzácnější auto na serveru není R32. Z aut, co se dají/daly získat je zde jedno, co je už jen v jednom jediném kusu. 

Jinak odpovím na zedomanna a Včelína - u zedomanna je jednoduchý důvod - zažil jsem jedno setkání s jeho postavou a takovou osinu v prdeli jsem už dlouho neviděl. Jinak stačí čekat a nechovat se jak IC, tak OOC jako pitomec. Není to těžké.

Mně jakožto hráči, co je na serveru cca dna týdny se podařilo bez problémů domluvit úpravu vozidla, tak kde je problém? Oh, už ho vidím - nulová iniciativa ze strany té vaší bandy. 🙂😚

Kubby

Hráč

57
9.2.2021 20:21

Ahoj,

k tomuhle se ti s dovolením vyjádřím, jelikož v té stížnosti zmiňuješ mě.

Nyní mi dovol tuto mou odpověď rozdělit na několik bodů.

1. bod - Jak jsem se dostal já ke Skyline R32?

Velice jednoduše ti vysvětlím jak jsem se k tomu vozidlu dostal.

Včerejším večerem/dnešním ránem jsem dával inzerát, že koupím Skyline R32 a nabídnu za něj až čtyři a půl milionu, později jsem navýšil nabídku na šest milionů.

(V případě nefunkčnosti obrázků zde přikládám link https://imgur.com/a/RB46M1W)

 

Na tento inzerát se mi ráno ozval hráč @neznamy#1445, s kterým jsme se domluvili na schůzce a prohlídce vozidla.. U tohoto jsme skončili asi do tří do rána, kdy už se všem přítomným prohlídky chtělo jít spát.. Dohodli jsme se IC na ceně, jeli k odboru dopravy a došlo k přepisu vozidla a předání peněz.

 

2. bod - Název mého Skylinu R32.

Rovnou tě ze začátku opravím.. Mé vozidlo se určitě nejmenuje Nissan Skyline GT-3 V-Spec II N1, jelikož nic takové nikdy neexistovalo.

Mé vozidlo se jmenuje přesněji celým názvem 1994 Nissan Skyline GT-R V-Spec II N1 (BNR32), a mohu tě ujistit, že handling vozidla je stejný jako ostatní R32 na serveru z exkluzivního importu.

Kromě barvy, světel, přidání zatmavených skel a změny názvu vozidla nic měněného nebylo.

 

3. bod - Má upravená vozidla

Co se týče mých upravených vozidel, tak za všechny jsem platil dost velkou sumu (u některých klidně i 8 milionů) a ano, je pravda, že na spoustě vozidel mám takzvaný Anti-Lag avšak samozřejmě za vše jsem platil peníze, jelikož script ani neumožňuje bez dostatečné úpravy handlingu vůbec na vozidle Anti-Lag mít.

Taky by bylo dobré podotknout, že se IC s Wrightem známe a v tom případě bylo i možné, že úpravy mých vozidel upřednostnil, ale to je stále čistě IC věc.


To by bylo tak nějak všechno k mému vyjádření k stížnosti, kde jsem zmíněný já.. Snad jsem zodpověděl většinu tvých otázek.

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

9.2.2021 20:23

Já nevim jak to ted je, ale já jsem se bohužel snažil získat vylepšení vozidla motoru, za 2 měsíce jsem se pokusil i spojit IC setkání, ale nevyšlo mi to. Ted už se nedočkám. Ale to je asi moje prokletí :D.

9.2.2021 20:35, odstraněno 9.2.2021 21:11 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~151