Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Wrighte... Wrighte...

1 2

neznamy#2297

Smazaný účet

17
9.2.2021 19:38

Dobrý večer, rád bych podal podmět k prošetření člena VCT Wrighta. Jedná se o to, že mi (nám) dnes přetekla jak-si trpělivost. Včera byla inzerce na Nissan Skyline R32 v hodnotě 3 000 000Kč a vozidlo by mělo vlastnit správně 6 hráčů. Dnes se ke mě dostal screen, že pan Heavy vlastní Nissan Skyline GT-3 V-Spec II N1, což je jediná osoba která toto vozidlo vlastní. Nikde sem si nepovšiml, že by byla opět další inzerce o vozidlo. Má otázka zní, jedná se jen o řiťolezectví a následná protekce od člena VCT nebo se jedná jen o dost zajímavou náhodu Další bod bych tu měl, jak je možné, že skvěle vymyšlený objednávkový systém nefunguje ? Čekací lhůty jsou dva měsíce bez jakékoliv odezvy. Narážím opět na protekci a řiťolezectví, jelikož snad všechny vlastněná auta pana Heavyho mají zmíněné úpravy motoru a přidání antilagu a prosím pěkně Raptor s antilagem, čím to bude, běžný hráč nemá právo toto mít a sypači pěnez jako je Killer a řitolezci na to právo mají ? Je to nespravedlivé a abych řekl pravdu, na serveru nepotkávám skoro žádná jiná vozidla se zmíněnými úpravami, než jsou oni dva. Myslím si, že nejsem (nejsme) jediní, které toto rozčiluje a proto bych byl rád, aby bylo jeho jednání prošetřeno. Děkuji za pozornost.

9.2.2021 19:59
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
9.2.2021 20:01

WTF

9.2.2021 20:01

Michael

Hráč

20
9.2.2021 20:03, naposledy upraveno 9.2.2021 20:13 uživatelem Michael

Milí kamarádi, bylo by lepší řešit vše co je v IC, podobou IC. To, že si začneš stěžovat na to, že Wright ti nedělá úpravy, které očekáváš není chyba jeho, ale tvoje. PEACE

EDIT: Jojo, jsem kamarádiček od Wrighta a mám nejrychlejší vozidla na serveru HAHA ! Vy nemáte ani drift chip !

Odpověď pro zdendu: Stačí vše řešit IC cestou. Já vždy když chci jakoukoliv úpravu, tak si ji vyřeším IC cestou do týdne. Takže problém nebude na straně Wrighta.

Zdenek

Hráč

21
9.2.2021 20:10, naposledy upraveno 9.2.2021 20:20 uživatelem Zdenek

Milí Michaeli, co je podle tebe IC cesta ? To, že bez inzerce má jako jediný na serveru nejvzácnější auto s nejlepší motorizací, když na to někteří čekají dva měsíce a více ? to, že sypač peněz Killer má na Raptoru antilag, což je fakt smíchu ? Prvotně by to chtělo popřemýšlet, než se k něčemu vyjádřit, jelikož už zde nejde o žádné IC řešení, ale viditelná protekce ze strany člena VCT k protekčním hráčům.

EDIT: Odpověď pro Michaela, je hezké ho uhánět někde po městě, ale od toho slouží tyto IC objednávky, aby se tomuto předešlo. 

9.2.2021 20:13, odstraněno 10.2.2021 11:36 uživatelem

Kubby

Hráč

73
9.2.2021 20:21

Ahoj,

k tomuhle se ti s dovolením vyjádřím, jelikož v té stížnosti zmiňuješ mě.

Nyní mi dovol tuto mou odpověď rozdělit na několik bodů.

1. bod - Jak jsem se dostal já ke Skyline R32?

Velice jednoduše ti vysvětlím jak jsem se k tomu vozidlu dostal.

Včerejším večerem/dnešním ránem jsem dával inzerát, že koupím Skyline R32 a nabídnu za něj až čtyři a půl milionu, později jsem navýšil nabídku na šest milionů.

(V případě nefunkčnosti obrázků zde přikládám link https://imgur.com/a/RB46M1W)

Na tento inzerát se mi ráno ozval hráč @neznamy#1445, s kterým jsme se domluvili na schůzce a prohlídce vozidla.. U tohoto jsme skončili asi do tří do rána, kdy už se všem přítomným prohlídky chtělo jít spát.. Dohodli jsme se IC na ceně, jeli k odboru dopravy a došlo k přepisu vozidla a předání peněz.

2. bod - Název mého Skylinu R32.

Rovnou tě ze začátku opravím.. Mé vozidlo se určitě nejmenuje Nissan Skyline GT-3 V-Spec II N1, jelikož nic takové nikdy neexistovalo.

Mé vozidlo se jmenuje přesněji celým názvem 1994 Nissan Skyline GT-R V-Spec II N1 (BNR32), a mohu tě ujistit, že handling vozidla je stejný jako ostatní R32 na serveru z exkluzivního importu.

Kromě barvy, světel, přidání zatmavených skel a změny názvu vozidla nic měněného nebylo.

3. bod - Má upravená vozidla

Co se týče mých upravených vozidel, tak za všechny jsem platil dost velkou sumu (u některých klidně i 8 milionů) a ano, je pravda, že na spoustě vozidel mám takzvaný Anti-Lag avšak samozřejmě za vše jsem platil peníze, jelikož script ani neumožňuje bez dostatečné úpravy handlingu vůbec na vozidle Anti-Lag mít.

Taky by bylo dobré podotknout, že se IC s Wrightem známe a v tom případě bylo i možné, že úpravy mých vozidel upřednostnil, ale to je stále čistě IC věc.

To by bylo tak nějak všechno k mému vyjádření k stížnosti, kde jsem zmíněný já.. Snad jsem zodpověděl většinu tvých otázek.

S pozdravem,

Kubby [Heavy]

9.2.2021 20:23

Já nevim jak to ted je, ale já jsem se bohužel snažil získat vylepšení vozidla motoru, za 2 měsíce jsem se pokusil i spojit IC setkání, ale nevyšlo mi to. Ted už se nedočkám. Ale to je asi moje prokletí :D.

9.2.2021 20:35, odstraněno 9.2.2021 21:11 uživatelem

1 2