Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

jak je možné že má PSA přístup na Dark Web


sefre

Hráč

27
11.2.2021 08:18

Zdravím chci se zeptat jak je možné že PSA má přístup na Dark Web že se tam dostanou na každém serveru je Dark Web na to aby se tam PSA nedostala a aby se zde mohli prodávat ilegální zboží bez problémů ale stalo se nám s kámošem že jsme na Dark Webu prodávali zbraň a celou dobu to bylo číslo PSA poslali nám tam volavku a hotovo díky tomu mě zatknuli takže proč se nepřidá pravidlo že PSA nemůže na Dark Web z RP pohledu je to úplná hloupost jak by se tam dostali jinak a pak je to hloupost v tom že si takhle mohou najít kohokoliv většinou  takže je vlastně úplně jedno jestli to dá hráč do inzerátu vyjde to totiž na stejno PSA je všude to samý když PSA někdy čeká u ilegálních NPC např. Převoz alkoholu nebo zbraní byl bych opravdu rád kdyby se přidalo pravidlo že PSA nemůže na Dark Web (LemonGate)

Všem přeji příjemný zbytek dne 

S pozdravem Sefre

11.2.2021 08:34, naposledy upraveno 11.2.2021 08:35 uživatelem nereznavzdy

Ono to je taky v tom, 

že na ty stránky se může prakticky dostat kdokoliv,

za mě lepší než přidávat toto pravidlo, udělat třeba 2 nové Dark Weby,

a v čem by to bylo jiné? Nedalo by se na to dostat jednoduše jak teď.

Někdo kdo to udělal může říct adresu dalšímu, a tak dalšímu, a mohlo by se to roznést

takhle dál. A možná na to narazí i nějaké policajt, ale furt by to bylo lepší než dávat nějaké pravidlo.

Můj takový návrh.

 

 

//Nebo třeba by to šlo od nějakého NPC zjistit

11.2.2021 08:39, odstraněno 11.2.2021 08:40 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Scor

Hráč

63
11.2.2021 08:45, naposledy upraveno 11.2.2021 08:46 uživatelem Scor

Víš jak se dokážeš dostat na dark web IRL? Extrémně jednoduše... Kouká policie na darkweb? Ano, kouká. (Především cizí policie, protože u nás není tak rozšířenej.)

Je to VEŘEJNÉ anonymní fórum, jak to je i napsáno na hlavní stránce Board4...

Anonymní ho pak dělaj lidi, kteří si například šifrují zprávy, protože plácnout svoje číslo s tím, že prodáváš zbraně, není nejlepší nápad. Pokud bys chtěl srovnat to s reálem, tak ti můžu udělat pár srovnání.

ARCTIC = Klasický prohlížeč, který má i v sobě TOR prohlížeč. TOR prohlížeč má od klasického prohlížeče pár rozdílu, například můžeš s nim otevřít odkazy s koncovkou .onion a tak... Hlavní důvod, proč lidi používaj TOR prohlížeč, tak je soukromý, ale pro klasické používání je nepohodlné, protože trvá všechno déle načíst. Jednoduše řečeno, pokud by tě zajímala technická stránka, tak si to můžeš někde vygooglit. 

lemongate.ic = Přesměrování na wiki, která má koncovku .onion (v našem případě .lemon), nejlepší příklad https://thehiddenwiki.org/

board4.lemon = Určité fórum na Darkwebu, které je však volně veřejnosti dostupné. (dá se vyhledat přes nějakou wiki a tak) Pak můžou být i soukromá fóra, kde mají přístup jen určité osoby, ale to tady s největší pravděpodobností není. 

Doufám, že jsi to pochopil.

Zeintar

Hráč

49
11.2.2021 08:51

Hloupost to není. To si vážně myslíš, že darkweb, který si projíždíš po poslechu creepypasty nějakého CZ/SK youtubera, tak je tak utajený, že se tam "nikdo jiný nedostane"? Stejně jako ty, se tam může dostat policista a úplně stejným způsobem. Je to přeci taky člověk. :)

Je to už jen na tobě a tvé chytrosti. Úplně stačí, když
1.) Tam nebudeš dávat svoje tel. číslo, ale něčí cizí,.
2.) Nepředáš mu materiál co prodáváš hned při prvním dealu
3.) Budeš prostě dávat bacha.

Nic složitého.

11.2.2021 10:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
11.2.2021 12:35

@sefre Je to RP, v realitě je dokonce dark web naprosto přeplněný policií. Tuším, že se dělala i nějaká statistika poté, co se jedno z takových velkých veřejných portálů s ilegálním prodejem zavřel - nějaké značné % uživatelů byli agenti FBI.

Stejně jako v reálu, i u nás na serveru si musíte dávat pozor, co tam dáváte. Nikdo, kdo prodává zbraně na skutečném dark webu tam jen tak neplácne svoje telefonní číslo, protože by mu na druhý den zaklepala na dveře policie a přesně to se stalo tobě.

@nereznavzdy Přesně tak, pokud chceš něco prodávat více ukrytě, než přes veřejné diskuzní fórum, musíš se dostat hlouběji, do dark web komunit, které mezi sebe nepustí jen tak každého. Stejně tak je tomu i na IC internetu, co navrhuješ už existuje, jen je to zřejmě dostatečně dobře ukryté a tak o tom ani nevíš. ;)

@neznamy#2577 Ano, napiš ve hře /net a zkus si najít LemonGate.

 

Takže jednoduše řečeno, pokud nechcete být chyceni policií, šifrujte zprávy pomocí b3s4f3.lemon, nebo si vymyslete jiný způsob, jak svoji identitu ukrýt před policií (např. si naopak tel. číslo vyžádat od potenciálních zákazníků a pak se s nimi domlouvat přes SMS z kradeného mobilu, který je napsán na někoho jiného; žádnou schůzku si nedomlouvat a výměnu provést neosobně), nebo si najděte cestu hlouběji do hlubin dark webu. Možností je dost.


Powered by LeoSight IFS
LT~64