Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zpráva ze zásahu ze dne 11.2.2021- Střelba na sanitku a záchranáře.

Kenny15

Hráč

19
11.2.2021 20:27, naposledy upraveno 11.2.2021 20:37 uživatelem Kenny15

Pro každého jiného byl tento den zcela obyčejný ale pro mě ((Kenny Wright )) ze změnil v boj o život. Asi v 18:30 bylo na operační středisko oznámena událost o střelbě v Obchodním středisku v San Fierru. Jelikož jsem věděl že to nebude vůbec lehký zásah, tak jsem vybavil neprůstřelnou vestou. Nasedl jsem do RZty a jel směr San Fierro. 

Když jsem přijel k tunelu který spojuje silnici z Los Santos do San Fierra, všiml jsem si černého kamionu u kterého stálo zhruba 6 zakuklených chlapů. Postavil jsem sanitku napříč silnicí abych se kdyžtak mohl schovat, kdyby náhodou došlo opět ke střelbě.

Netrvalo dlouho a sanitka se ocitla pod palbou. Mně nenapadlo nic jiného než se podívat do sanitky po nějaké zbrani. Kromě AED, EKG a různého zdravotnického materiálu jsem nic nenašel. Stačilo jenom doufat, že to moc neschytám. Po chvilce se k sanitce doplazila žena, která měla střelné poranění. Když jsem ji začal ošetřovat, tak mi k sanitce vběhli dva střelci, a postřelili mě do nohy a do vesty. 

Následně přijelo první vozidlo PSA. Ženská jako hrom vytáhla Glocka a postřílela co se dalo. Ta střelce zneškodnila během několika sekund.  Následně přiletěla ještě jednotka A.R.T, která to ještě doklepala. Následně přijel ještě kolega Jayden, tímto ho zdravím, který ošetřil postřelenou ženu.

Tímto chci poděkovat PSA, jednotce A.R.T a kolegovi Jaydenovi, kteří neváhali ani minutu a přijeli hned.

Z horské chaty Vás zdraví Ing. Kenny Wright.