Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Cosmmo

1 2



neznamy#1445

Smazaný účet

19
12.2.2021 14:50

Přezdívka: Cosmmo

Věk: 15

Zkušenosti: Na MTA jsem již nějákou tu dobu, takže se v příkazech i v RP dost vyznám.

Komunikační dovednosti: Nemám problém navázat delší komunikaci, ať už psanou nebo mluvenou formou.

Mám čas: Přes distanční výuku jsem na serveru skoro furt, po distanční se to změní.

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se Honza, pocházím ze středočeského kraje. Na Leosightu působím od začátku roku 2020, ale na MTA asi od roku 2016. Tímto rokem jsem nastoupil na první ročník zdravotnické školy, přesněji obor zdravotnické lyceum. Ve škole (zatím) procházím v pohodě. Po ukončení střední školy plánuji jít na vysokou školu, kde bych chtěl vystudovat titul MUDr., poté se zaměstnat. O zdravotnictví se zajímám dá se říct od dětství, víc jsem se o něm začal zajímat když vyšla hra project hospital (ano, i v ní se dají naučit postupy). Cca od roku 2019 jsem se začal dobrovolně učit latinu, (pain) teď jí dá se říct umím, ale neumím plynule mluvit latinou. Teď se přesunu k MTA - k MTA jsem se dostal tak, že jsem v roku 2016 hrál ETS2, kde jsem byl ve firmě, (J&J Transport tuším?) a seznámil jsem se tam s Lionnelem a Murphym, Murphy tu furt hraje ale pod jinou přezdívkou. S nimi jsem začal hrát SA-MP, přesněji IZS/RP server GTA REAL. Tam jsem se naučil základy RP, asi po půl roku hraní jsme všichni tři přešli na MTA, na konkurenční server který funguje do teď. Ten server byl ještě v tu dobu normální, a nebyla to taková BMW Landia. Hráli jsme tu všichni tři, já hrál dost s velkými pauzami. Pak jsem přešel na starý Artheon, jak skončil starý Artheon tak jsem měl opět pauzu až do toho nového Artheonu. Na novém Artheonu jsem hrál asi do září tuším, pak jsem si řekl že "přestanu" hrát MTA. Hrál jsem FiveM, pak přišel OurMatthew který mě v listopadu na MTA dotáhl. Ve volném čase se dost věnuji PC, učím se programovat v pythonu a c++. Python už ovládám, ale C++ je na mě moc waytoodank. Nejsem úplně bezproblémový, přesněji jsem i trochu cholerik, ale spíše se to stává v případě kdy někdo dělá něco proti mně. Řekl bych že nervy na zaučování nováčků mám, jelikož jsem viděl i pár jedinců kteří zaučování odporovali. To by bylo asi vše z mé přihlášky, děkuji za přečtení.

ATEX

Hráč

13
12.2.2021 15:39

Nejsem si jistý, zda by měl být helper někdo, kdo má za sebou dva perma bany.

12.2.2021 15:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

ATEX

Hráč

13
12.2.2021 15:43, naposledy upraveno 12.2.2021 15:43 uživatelem ATEX

@neznamy#1445 ale furt tam i ta jedna perma je

Boubas

Hráč

3
12.2.2021 15:50

Tenhle kluk má problém s nervy, ale rozhodně to je dobrej mentor, umí toho dost předat v rámci roleplaye a myslím si že je dobrej adept na pozici helpera, role mu padne i přes jeho prohřešky z minulosti, je si těch pravidel vědom jen jak jsem psal problém s nervy. Pokuď ale něco vysvětluje tak vysvětluje do doby dokuď to člověk nepochopí, nemusím tu říkat že v roleplayi se pohybuje značnou dobu a orientuje se i ve funkci různých věcí napříč MTA, také do hry investuje spoustu času proto chápu občasné vyhoření +rep

Erlingo17

Hráč

1
12.2.2021 16:07

🤣🤣🤣🤣🤣 Lepší vtip jsem nečetl 🤣🤣🤣🤣🤣

Lofanek udělil za tento příspěvek varování: Spam
neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Porušenie pravidla 19 - Je zakázáno se nadbytečně vyjadřovat k přihláškám do AT, stížnostem, žádostem o vytvoření frakce a žádostem o unban, jestliže nemáte s daným tématem nic společného, nebo není váš příspěvek dostatečně předmětný a směřující k tématu.

Ressetth

Hráč

14
12.2.2021 16:12

Myslím si že by měl dostat svojí šanci, i když měl ban a má několik varování. Prostě občas řekne svůj názor naplno no, já jsem stejný. Osobně bych to s ním zkusil, jelikož v něm něco je. :) 

-Ressetth

12.2.2021 16:15

Proč ne. 

Cosmmo RPit umí, i když se snaží jen občas, ale což. Vysvětlovat věci umí též, ačkoli je často výbušný. I když jeho oblíbené slovo je "kys", tak to není moc toxický člověk. A jeho ban historie, každý udělá nějakou chybu. On je sice chyba sám o sobě, ale mohl by dostat šanci. 

 

@Erlingo17 - Ty jsi vtip sám o sobě, RPit dle mého 100% neumíš, je ti tak deset a tvé vyjadřování je na úrovni houpacího koně. :) 

Boubas

Hráč

3
12.2.2021 16:16, naposledy upraveno 12.2.2021 16:17 uživatelem Boubas

@Erlingo17 Vtip pro někoho kdo má víc, než bohatou historii napříč porušení pravidel? Měl jsi taky permu, to že mu to nepřeješ vypovídá o tvým charakteru, nevyjadřuj se, děkuji. Žij a nech žít

Jaucuko

Hráč

11
12.2.2021 16:19

Poprosím aby jste všichni respektovali pravidlo 6 a 19 ;) Vyhnete se tím zbytečným varováním, či banům.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~165