Ůvod
Velmi zdravím spoluhráče/spoluhráčky ze serveru Anteros Roleplay.Dnes sem si připravoval pro vás takový návod/příklad
toho jak byste měli řešit unban.Rozdělil jsem si to na pár kapitolek 1.Rady 2.Předloha 3.Praktická ukázka řešení unbanů (Tu přidám k příspěvku později)
Podotýkám že vše co zde použiji mám z vlastní zkušenosti z tohodle či jiných herních portálů
1.Rady
- Pokud-li dostanete za něco ban oprávněně či neoprávněně měli byste to řešit neprodleně,pokud tedy chcete
- Je dobré si hru nahrávat třeba přes Shadowplay,aby se lépe potvrdila vaše vina či nevina
- Pokud-li máte jakýkoliv materiál,který prokazuje špatné jednání a-teamu tak nebojte se a použíjte ho může vám to hodně pomoc (Samozřejmě se pak musí potvrdit pravost důkazu)
- Pokud-li sfalšujete důkaz proti a-teamu tak si myslím,že vám akorát přidají permu
- Nikdy byste neměli lhát a říkat jen pravdu hodně vám to pomůže
- Neotravujte členy a-teamu,aby vám odpovéděli na vaší zádost,protože se zvýší šance,že buď neodpoví a při nejhorším vám unban zatrhnou
- Nikdy nenadávejte adminům či nepoužívejte vulgární slova při řešení unbanů
2.Předloha
- IC Jméno:
- Kdo vám udělil ban:
- Z jakého důvodu:
- Kdy se to stalo (cca):
- Nějakej menší rozepis (Co jste dělal než si dostal ban,atd..):
- Pokud máte tak nějaké důkazní materiály (Nejlepší je video):
3.Ukázka - Coming Soon
## **Ůvod**
Velmi zdravím spoluhráče/spoluhráčky ze serveru Anteros Roleplay.Dnes sem si připravoval pro vás takový návod/příklad
toho jak byste měli řešit unban.Rozdělil jsem si to na pár kapitolek 1.Rady 2.Předloha 3.Praktická ukázka řešení unbanů (Tu přidám k příspěvku později)
**Podotýkám že vše co zde použiji mám z vlastní zkušenosti z tohodle či jiných herních portálů**
## **1.Rady**
- Pokud-li dostanete za něco ban oprávněně či neoprávněně měli byste to řešit neprodleně,pokud tedy chcete
- Je dobré si hru nahrávat třeba přes Shadowplay,aby se lépe potvrdila vaše vina či nevina
- Pokud-li máte jakýkoliv materiál,který prokazuje špatné jednání a-teamu tak nebojte se a použíjte ho může vám to hodně pomoc (Samozřejmě se pak musí potvrdit pravost důkazu)
- Pokud-li sfalšujete důkaz proti a-teamu tak si myslím,že vám akorát přidají permu
- Nikdy byste neměli lhát a říkat jen pravdu hodně vám to pomůže
- Neotravujte členy a-teamu,aby vám odpovéděli na vaší zádost,protože se zvýší šance,že buď neodpoví a při nejhorším vám unban zatrhnou
- Nikdy nenadávejte adminům či nepoužívejte vulgární slova při řešení unbanů
## **2.Předloha**
- IC Jméno:
- Kdo vám udělil ban:
- Z jakého důvodu:
- Kdy se to stalo (cca):
- Nějakej menší rozepis (Co jste dělal než si dostal ban,atd..):
- Pokud máte tak nějaké důkazní materiály (Nejlepší je video):
## **3.Ukázka - Coming Soon**