Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pár návrhů pro PSA.

neznamy#1756

Smazaný účet

96
12.2.2021 17:04, naposledy upraveno 12.2.2021 17:29 uživatelem neznamy#1756

Zdravím přátelé,

nebudu to nějak rozepisovat do aleluja, tak jdu rovnou k věci.

1. Možnost zjistit lokaci telefonu přes telefonní číslo, s tím, že ten mobil musí bejt zapnutej a mít nějakej signál.
Nevím, zda je také možné zjistit lokaci u vysílaček...

2. Možnost odposlechnout telefonní hovory (jen u podezřelých, to platí i u prvního bodu, nebo kdyby byl telefon ukraden...), případně u vysílaček jak osobních tak i kamionových, a tak dále...

Budu rád za jakékoliv komentáře a nápady.

acaBeNendohzoR

Hráč

71
12.2.2021 17:35

k vysílačkám: Odposlech je jednoduchý, prostě si naladit danou frekvenci, u kamionové si prostě sednout do kamionu. Vystopovat je je i v realitě velmi obtížné.

u telefonů: Lokalizace by možná byla, ale jen pokud by ten člověk zrovna telefonoval, a stejně to není moc přesné.

U odposlechu mám pocit že by to moc nepomohlo, nevyužívalo se to, byly by na to ic tvrdé regulace, a po skriptové stránce se mi to moc nezdá.

Michael

Hráč

19
12.2.2021 18:14, naposledy upraveno 12.2.2021 18:23 uživatelem Michael

Milý Killere,

vážím si tvého projeveného zájmu pomoc PSA, ale jsou tu dva problémy. Před asi 2 měsíci jsem psal návrh pro zlepšení práce policii, na který mi bylo do dne zodpovězeno, že návrhy to jsou dobré, ale po skriptové stránce těžké a moc by to nepomohlo. Návrhy máš v celku dobře promyšlené, určitě by šly po scriptové stránce zrealizovat, ale nebylo by to nejlehčí. Jeden velký zásadní problém je, že Rataj tuhle problematiku nevnímá, jelikož ve sboru není, čímž on si to nezažije na vlastní kůži, na což zřejmě nebere moc velký ohled.

PS: Nemá to vyznít tak, že Rataj kašle na scriptování, ale prostě má spoustu jiných věci, co jsou přednější na přidání (např. Farming Update).

S přáním hezkého večera

Michael

EDIT: Můj návrh