Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Duty do firem a pár předmětů od Metyua :)


neznamy#4508

Smazaný účet

101
14.2.2021 20:06, naposledy upraveno 14.2.2021 20:15 uživatelem neznamy#4508

Dobrý večer, ahoj, čau.

Chtěl bych navrhnout přídání duty do frakcí, ale to všechno vysvětlím stejně jako v předchozím příspěvku ohledně ověřeném hráči.

 

Tož oč by šlo? - Každý vlastník firmy by si mohl aktivovat frakční modul s názvem "DUTY", který by přidal možnost si nechat od administrátora či přímo od Rataje nastavit pozici na duty a taktéž items přidané v něm. Každý majitel frakce by si poté mohl vybrat; jaká hodnost - jaké předměty dostane.

 

Jak by se to mohlo získat? Samozřejmě, že by to nebylo jen takhle jednoduché koupit modul a farmit si například obušky, ale firma by musela "zaplatit" to vybavení.. Bylo by to levnější než pro hráče, ale dalo by se to využít jakožto jen v tom duty a při odchodu ze služby se dané vybavení opět stáhlo například do skříňky. 

 

Můj názor a vize: Je mi jasné, že by se lidi dali do duty a běhali po městě, na to by již IC musel dohlížet vlastník firmy, jelikož lidi mohou podat IC stížnost na jeho frakci, či předat zaměstnance z důvodu problematiky PSA a to přece žádný vlastník firmy nechce; špinavé jméno firmy se čistí špatně. - Dále by tam samozřejmě nebyl glock a tak dále. Šlo by čistě o vybavení ve stylu - obušku, taser a třeba i vesta. Opětovně připomínám, že vlastník frakce by si tyto předměty musel zaplatit. 

 

Jak obejít fetkaření s DUTY? - Předměty z duty by nešli dropnout, givnout ani dát do vozidla či zníčit. Hráč by je prostě získat při nástupu do práce a přišel o ně po práci. 

 

________________________________

 

Dále bych požádal o přidání pár předmětů:

 

Tankovací karta - vlastník frakce by si mohl koupit na benzince tankovací karta, která by umožnila členovi frakce, který by měl tento předmět v INV tankovat zadarmo, ovšem peníze by se strhly z frakce. Kdyby frakce neměla peníze, musel by natankovat za své.

 

Pro policii přidat možnost vysledovat telefon / systém / - PSA by mohla přes nějaký počítač vyhledat pozici nějakého telefonu, která by nebyla úplná, ale bylo by to lokalita v nějakém kruhu například 20metrů kolem přesného bodu signálu.

 

Jednorázový telefon - Telefon, který by nešel vystopovat ovšem by z něho nešli posílat SMS, ale šlo pouze jednou zavolat. 

postupně sem budu dále přidávat předměty a vždy bumpnu příspěvek

 

 

Sensei

Hráč

27
14.2.2021 20:10

Ťežebka už má "duty". Ja som chcel tiež niečo také pre mechanikov, bolo by to fajn->Hneď by im to hodilo uniformu. 

14.2.2021 20:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

misatorcz

Hráč

45
16.2.2021 09:40

Co jsem se ptal Rataje tak duty se dává jenom pro "speciální" frakce které to prostě potřebují, těžebka to má protože potřebují pilu. 

16.2.2021 17:47

Možné to je, jen je potřeba vymyslet, jak omezit předměty, které budou mít dané frakce v duty. Píšeš, že by si to frakce zaplatila, ale tím by se objevilo X sekundárních problémů, jako například to, že by si zaměstnanec mohl jen tak zapínat a vypínat duty a obírat tak frakci o spoustu peněz. Spíše bych to viděl tak, že by si frakce koupila zmíněný návrhovaný modul a pak by si za herní měnu musela koupit "licenci" na nějaký konkrétní předmět. Ale asi nad tím spíše pojďme otevřít diskuzi. Máte návrhy jak to řešit?

Sensei

Hráč

27
16.2.2021 19:08, naposledy upraveno 16.2.2021 19:09 uživatelem Sensei

Tak je mnoho spôsobou ako to vyriešiť:

1. Raz za deň

Tak napríklad odčítalo by to danú sumu frakci za požadované predmety za každého hráča, no iba raz za deň, tým pádom by to vyriešilo to spomínané "zapínanie a vypínanie duty"

2. Obťiažnosť

Vyšpekulovať to tak aby hráči skrátka nemali chuť to spamovať a strhávať peniaze frakcie a to tak, že skratka pri  každom duty by hráč musel zaplatiť zálohu za dané predmety, t.j. pri vrátené vecí/vypnutí duty by mu to pripočítalo zálohu. Alebo neubralo by to žiadne peniaze no zato ako bolo spomenuté v pôvodnom návrhu (úplne hore) tak by tieto veci boli zamknuté, nedali by sa zničiť ani nič podobné, čím by vlastne hráčovi zaberali inventár.

2.1 Overenie

Tu ale možno pridať do hodností možnosť "overený zamestnanec", čo by malo svoje výhody vrátane toho že by nemusel platiť zálohu, fungovalo by to tak isto ako so sytémom TP, samotného hráča by to motivovalo vybudovať si meno. 

-Určite upravte/doplnte tieto riešenia. Ale za mňa si myslím, že tá záloha by to bohato stačila, každý bude robiť zle pokiaľ ho to nič nestojí

Scor

Hráč

63
16.2.2021 19:28

Jednoduše by mohl být takovej "frakční sklad", kam by hráč uložil oné předměty. Hráč by mohl vzít z duty onen předmět, pokud by ho smazal, tak by se vrátil do skladu. Položit a tak by nemohl. 


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024