Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Porsche 911 Coupé


Holub

Hráč

46
15.2.2021 00:31, naposledy upraveno 15.2.2021 01:17 uživatelem Holub

Tímto modelem chci sondovat pouze feedback ze strany hráčů. Některé uvedené funkce (tuning parts) lze použít s dodatečnými soubory, nebo úpravou souborů (s tím nemám problém).


Začneme tím, o čem má tohle vlákno pojednávat - o Porsche 911, konkrétně Coupé 930, 3.3 Turbo 930, Coupé 964, 3.6 Turbo 964 a RWB. A to vše v jednom modelu.

Proč Porsche?
Na serveru je jen jedno Porsche a to je Cayman. Nalíjme si čistého vína - Cayman je sice řidičský skvělé auto, ale renomé, kvalit a sex-appealu 911 nedosahuje ani kdybychom se na hlavu postavili.
Na otázku proč Porsche existuje ještě jedna odpověď a to je tahle:

Pro mě je to nostalgie z jedné hodně staré hry, kterou dneska (nejen legálně) sehnat je velice obtížné.

Proč 911?
Odpověď je vcelku prosté - je to nejikoničtější model od Porsche všech dob.

Proč tahle generace 911?
Této generace bylo vyrobeno nejvíc kusů ze všech. Navíc zde přichází jistá komplikace, neboť bych měl uvést, že se jedná o DVĚ generace 911, ale k tomu se dostanu...

Proč zrovna tento model?
 + V první řadě je zde vcelku příznivá velikost modelu v podobě 11MB dff a 2,5MB txd. To samo o sobě je     vcelku fajn, avšak až uvidíte co dalšího zde je, tak se vám to bude jevit jako sakra málo.
 +Taktéž je zde skutečnost, že jde o vcelku známé a na poměry sportovních aut i velkosériově vyráběné auto (není potřeba importu).
 + Potom jsou zde extras - model jich má celkem pět a všech pět se váže ke střešním oknům, popřípadě prospektům k autu.
 + Také zde máme podporu liveries a template - opět něco, co by nejeden hráč ocenil a uvítal snad u každého auta.
 + A nakonec to nejlepší - tuningové díly, díky kterým lze docílit toho, že z jednoho modelu máme vlastně dvě provedení pro dvě generace (což máme čtyři provedení pro jeden model + RWB provedení) a to za předpokladu, že jsme vynechali různé hybridní podivnosti.

Snímky
Vozidlo bylo nafoceno v ZModeleru, ve hře vypadá model (pochopitelně) lépe. Uvedené varianty krom RWB (ta by úplně nefungovala) můžu předělat i do extras ve stylu Skimo 4 Carpack (tuning v extras) - taktéž můžu pomoct s odstraněním ImVehFT (barevné světla).

1) Standartní podoba (930 Coupé)

2) Turbo 930

3) 964 Turbo (jde i bez spoileru jako standartní 964 Coupé)

4) RWB (zde jsem nedopatřením neměl nahrané některé textury)

 

 

 

 

 

Zeintar

Hráč

49
15.2.2021 00:31

Souhlásek přidávám.

Kubby

Hráč

57
15.2.2021 15:40

Ahoj Holube, 

o tomhle modelu jsme se již spolu bavili a nebylo to jednou.

 

Jsem určitě pro přidání modelu na server, dokonce by se to mohlo nahradit za nynější Mercedes-Benz SL (ten starší), proč? 

Odpověď je jednoduchá.. Model SLka na serveru má lehce přes 20MB, což nelžeme si.. je dost, další věc je ta, že počet koupených SLek na serveru je tak šest, ne-li méně a hráči tento model vůbec nevyužívají.. Tudíž proto si myslím, že pokud by většina lidí, co to SL na serveru má souhlasila s tím, že by v případě přenahrání 911 za SL měli dvě možnosti.. Připlatit si nějaké peníze a nechat si Porsche, nebo vrácení peněz za SL a vozidlo jim bude smazáno.

Další plusy modelu jsou ty, že model má remap, co to znamená? Znamená to, že na vozidlo se dají dělat polepy a co je ještě lepší? Má to dokonce i hotový template! Takže bych si u případného dělání polepu nemusel dělat vlastní a skoro u toho tvoření spáchat sebevraždu.

Další super věci jsou již zmiňované extras a tuningové díly, protože kdo by nechtěl mít 911 ve verzi RWB?

Další věc je ta, že jak jsi zmiňoval v modelu jsou dokonce dvě generace 911, což je jednoznačně další plus.

Holub

Hráč

46
2.3.2021 15:28, naposledy upraveno 2.3.2021 15:29 uživatelem Holub

Do toho je zde možnost ještě jiné 911.

Co to je? Je to 911 v provedení Targa (neboli kupé se sundávatelnými střešními panely - takže si z toho můžete udělat takový polokabriolet) generace 964. Čím je tohle auto lepší ve srovnání s modelem výše? No, krom toho, že jde o novější 911 a o provedení Targa, tak i tím, že tento model už mám skutečně odzkoušený a funguje skvěle. Do toho má model velikost 7,8MB se vším všudy. Až moc lákává nabídka...

Kde je tedy háček? No, vlastně zde háček není v ničem. Model nemá žádnou extrémní velikost (jsou zde lidi, co chtěli jako VIP skin skiny, co měly víc MB jak tento model), všechno na něm funguje a... hlavně je to potřebné vyplnění modelů Porsche na serveru, kde je vlastně jen a pouze Cayman. Navíc je to takový skvělý kompromis mezi kupéčkem a kabrioletem.

Scor

Hráč

63
14.3.2021 12:51

Jsem pro ten první model. Kvůli možnostem tuningu.

Holub

Hráč

46
19.4.2021 16:53, naposledy upraveno 19.4.2021 16:54 uživatelem Holub

Ještě jsem zapomněl uvést jednu věc.
Porsche 911 (obzvláště tyhle starší generace) platí za univerzální základ pro závodní auta. Uplatnění takových aut je velice široké a tak nepřekvapí, že 911 (v různých úpravách) jezdily i Rallye Dakar, nebo různé okruhové závody. V kombinaci s akcemi na serveru a akcemi od hráčů by to byla ideální volba.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~91

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo