Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rolls Royce Wraith

MatesH75

Hráč

2
15.2.2021 01:30

A jako poslední bych tu měl tuhle automobilku kterou na serveru nemáme a to je "Rolls Royce

Co kdyby se nám na server přidalo trochu luxusu.... A když říkám luxusu tak jako jediný auto co je luxus tak je přece "Rolls Royce" Tohle rapidně drahé autíčko má rád skoro každý koho znám ale po pravdě vůbec se mu nedivím ten pocit jet a mít na kapotě "Spirit of Ecstasy" (to je ta soška kdyby někdo nepochopil) tak to je prostě symfonie všech nadšenců do aut...

Napište mi co si myslíte zrovna o tomto kousku a jestli je dobrý nápad to dát na server.....

Odkaz: https://www.gta.cz/eng/san-andreas/download/rolls-royce-wraith-14/

Fotografie: 

15.2.2021 01:33
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

MatesH75

Hráč

2
15.2.2021 01:35

Naprosto souhlasím i když jsem tu nový tak jsem za poslední týden neodtrhl oči jak je ten server úžasný... :)

Holub

Hráč

51
15.2.2021 01:36, naposledy upraveno 15.2.2021 01:40 uživatelem Holub

Ten Ghost na fotce má hodně přes 20MB (mám pocit, že je to někde okolo třiceti). A ano, na jednom serveru jsem na skutečnost, že se něco takového vůbec přidalo skutečně nadával. Tady by to způsobilo jen chaos. 

Jinak ten Wraight není marný až na to, že je to lowpoly model.