Krásné brzké hodiny ranní.
Dnes jsem byl zabanován za porušení pravidla alt to alt.
S @neznamy#598 jsem si psal na discordu, a chci mu poděkovat za super a smysluplnou komunikaci.
!!! Svou vinu přiznávám !!!
Jednalo se o to že jsem na jedné postavě měl problém s PSA a chtěl jsem to zaerpit tak že auta odkážu "kamarádovi co přijede z LA" (moje nově vytvořená postava), bohužel jsem špatně pochopil pravidlo a porušil jsem ho. Neznalost pravidel neomlouvá a toho jsem si vědom, proto se omlouvám a ponaučím se z toho.
I když jsem napsal Falleaglovi že si trest odsedím, že se to neomlouvá, tak mi nabídl snížení trestu pokud si zažádám. Za to moc děkuji a vážím si toho.
Tímto bych si chtěl tedy požádat o zkrácení trestu.
Krásný zbytek dne.
Anxicek
Krásné brzké hodiny ranní.
Dnes jsem byl zabanován za porušení pravidla alt to alt.
S [user:598] jsem si psal na discordu, a chci mu poděkovat za super a smysluplnou komunikaci.
!!! Svou vinu přiznávám !!!
Jednalo se o to že jsem na jedné postavě měl problém s PSA a chtěl jsem to zaerpit tak že auta odkážu "kamarádovi co přijede z LA" (moje nově vytvořená postava), bohužel jsem špatně pochopil pravidlo a porušil jsem ho. Neznalost pravidel neomlouvá a toho jsem si vědom, proto se omlouvám a ponaučím se z toho.
I když jsem napsal Falleaglovi že si trest odsedím, že se to neomlouvá, tak mi nabídl snížení trestu pokud si zažádám. Za to moc děkuji a vážím si toho.
Tímto bych si chtěl tedy požádat o zkrácení trestu.
Krásný zbytek dne.
Anxicek