Milý ADM, představ si že mám něco, čemu se říká reálný život a vyjádřím se na foru, až na to budu mít čas, tedy teď.
Odvoláváš se na to, že jsi jen tak blbnul s kamarádem, ale na serveru bylo hodně lidí a vy jste porušovali pravidlo č. 1:
- Hráč je povinen hrát stále RP v souladu s pravidly. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT, případně je IC pozastaveno v admin jailu.
Tvůj kamarád dostal jen jail, protože se připojil, nedělal nic zlého, ale na tebe šly cca 3 reporty, že neRPíš, tak jsem tě začal sledovat a sledoval jak se chováš a ano, neRPil jsi.
Vzhledem k tvé rozmanité historii trestů jsem ti udělil jako třetí ban, ban perma. A víš proč? Protože kazíš hru ostatním hráčům. Tím že si tady budeš vyhrožovat, že s tebou odejde x dalších. Pokud jsou to hráči, kteří se chovají jako ty, tak jistě na ně ostatní servery budou zvědavé.
Jen tak pro zajímavost:
4x jsi byl trestán za DM,
3x za Chicken running,
3x za porušení common sense
byl jsi trestán za nadávání a urážení a v tom vesele pokračuješ + výhružky.
Já si za svým trestem stojím, zvlášť s přístupem, kterým "prosíš o unban".
Milý ADM, představ si že mám něco, čemu se říká reálný život a vyjádřím se na foru, až na to budu mít čas, tedy teď.
Odvoláváš se na to, že jsi jen tak blbnul s kamarádem, ale na serveru bylo hodně lidí a vy jste porušovali pravidlo č. 1:
1. Hráč je povinen hrát stále RP v souladu s pravidly. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT, případně je IC pozastaveno v admin jailu.
Tvůj kamarád dostal jen jail, protože se připojil, nedělal nic zlého, ale na tebe šly cca 3 reporty, že neRPíš, tak jsem tě začal sledovat a sledoval jak se chováš a ano, neRPil jsi.
Vzhledem k tvé rozmanité historii trestů jsem ti udělil jako třetí ban, ban perma. A víš proč? Protože kazíš hru ostatním hráčům. Tím že si tady budeš vyhrožovat, že s tebou odejde x dalších. Pokud jsou to hráči, kteří se chovají jako ty, tak jistě na ně ostatní servery budou zvědavé.
Jen tak pro zajímavost:
4x jsi byl trestán za DM,
3x za Chicken running,
3x za porušení common sense
byl jsi trestán za nadávání a urážení a v tom vesele pokračuješ + výhružky.
Já si za svým trestem stojím, zvlášť s přístupem, kterým "prosíš o unban".